ANTIBAKTERIELL CLEANER HÅRDA GOLV

1 liter
ART.NR: 6111178
Baciller, bakterier, virus och ingrodd smuts är ingen match för djuprengörande Bona Antibakteriell Cleaner för Hårda Golv. Använd gärna tillsammans med Bona Spraymopp.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

ANTIBAKTERIELL CLEANER HÅRDA GOLV

Rengör utan att kompromissa. Bona Antibakteriell Cleaner för Hårda Golv bidrar till en hälsosammare hemmiljö och erbjuder en djuprengöring av dina hårda golv; som klinker, laminat och vinyl. Detta bruksfärdiga antibakteriella rengöringsmedel är unikt sammansatt för att ge ditt golv en riktig djuprengöring, utan extra arbetsinsats. Samtidigt som det reducerar 99,9% av bakterierna.* Ditt hem blir rent och fritt från bakterier, helt utan några starka kemiska lukter.

*Bevisad reducering av 99,9% av E Coli, S Aureus, E hirae, P Aeruginosa, C albicans och influenza A (A1N1) Virus.

Egenskaper

•99,9% effektiv mot bakterier på dina hårda golv
•0% klorin
•0% alkohol
•Färdig att använda - bara att spraya och moppa
•Bona – Rekommenderat av proffs sedan 1919

Använd desinfektionsmedel på säkert sätt. Läs alltid produktinformationen på etiketten före användning.
Läs mer
Varumärke Bona
Leverantörens artikelnummer WM910113001

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Något som sätter prägel på rummet men som man kanske inte alltid tänker på är golvet. Ett snyggt och välbehandlat golv är inte bara skönt för våra fötter att gå på utan även en fröjd för ögat. För att få ett sprakande golv behöver du inte heller köpa nytt, vilket gammalt golv som helst kan få ett nytt och fräscht utseende genom en ordentlig ytbehandling.
  • Det finns nästan lika många metoder för att underhålla ett golv som antal varianter av golvbeläggningar. Med dagens effektiva produkter som både vårdar, återställer och skyddar går arbetet snabbt och du får återuppleva den nylagda känslan igen. I denna guide kommer vi att visa hur det regelbundna underhållet för olika golvtyper ska genomföras men även hur mindre skador kan åtgärdas.