Trädgårdsbord Wilma 90x200 EdenWood

Finns i flera färger
ART.NR: 6829091
Wilma bord 90x200 cm med plats upp till 8 personer, pulverlackat eller galvat rörstativ.
Läs mer
Färg:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Trädgårdsbord Wilma 90x200 EdenWood

Wilma bord 90x200 cm i ett lite större format där upp till 8 personer får plats, med pulverlackat eller galvat rörstativ. Bordsskivan är tillverkad av svensk kärnfuru, svensk ek eller teak med svenskt fjäderstål av bästa kvalitet.
Läs mer
Varumärke Eden Wood
Leverantörens artikelnummer EW 4074-T0

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Tänk vad det skulle underlättat många projekt i trädgården om du bara haft ett smart och praktiskt arbetsbord på tomten. Många saknar en bra plats med bekväm arbetshöjd som gör att småprojekten faktiskt blir av. Med detta stadiga extrabord underlättar du för dig själv genom att få en plats för omplantering av blommor, rensa fisk eller avlastningsyta vid grillen. Dessutom är det lätt att bygga.
  • Tänk att kunna stå ute i vårsolen och plantera om sticklingar för att sätta ut lagom till odlingssäsongen drar igång. Det behöver inte vara så svårt men möjligheterna de ger kan göra det både enklare och roligare att dra igång odlingsprojekten. Dessutom behöver du inte dra in jord och stöka ner inomhus med allt vad det innebär. Utomhus är din planteringshörna alltid redo och enkel att städa av.