Braskamin Aube EcoDesign Panadero

729x598x457 mm
ART.NR: 633016
Klassisk och tidlös designspis. Den har galler och dörr av gjutjärn. Dubbel karossplåt.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

Braskamin Aube EcoDesign Panadero

Klassisk och tidlös designspis. Den har galler och dörr av gjutjärn. Dubbel karossplåt. Horisontell vedeldning med en nominell värmeeffekt på 7,1 kW med 220 m3 uppvärmningsvolym. Med kapacitet för upp till 50 cm långa vedstockar och panoramavy över brasan. Trippelförbränning.

Kaminen uppfyller utsläppskraven i Eco Design-lagstiftningen som kommer att implementeras 2022.
Lätt att installera, rengöra och underhålla.

Panaderos ingenjörsteam kännetecknas av sin kreativitet, flexibilitet och hårda arbete samt medvetenhet om miljöpåverkan. Deras kaminer för hemmet kombinerar design med styrka. Hela Panaderos produktionsprocess utförs av dem. Alla deras maskiner är certifierade av europeiska laboratorier enligt deras strikta krav. För att vara konkurrenskraftiga på synnerligen krävande marknader följer de alla befintliga kvalitetsstandarder. Alla steg i Panaderos process är föremål för ett speciellt styrsystem vilket kulminerar i certifieringen av kaminerna.

Tekniska specifikationer

-HxBxD:729x598x457 mm
-7,1 KW
-Rumsuppvärmningskapacitet: 220 m³
-Rökdiameter (mm): 150–153
-Clean Glass-system
-Diagonalt glas
-Galler och dörr av gjutjärn
-Effektivitet 80,7 %
-Ugn 550x400x60 mm
-Dubbelförbränning
-CO-utsläpp 0,1 %
-Vedträn 50 cm
-Överensstämmelse med ECODESIGN 2022
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 18655
Varumärke Panadero

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med en kamin kan du göra ett rum till en central samlingsplats med en härlig eldstad som sprakar en kall kväll. Dessutom innebär en kamin ett kostnadseffektivt tillskott till uppvärmningen som även fungerar vid strömavbrott. Förutsättningarna skiljer sig mellan olika hus, men lösningarna är många. Ta reda på vad som gäller för ditt hus och välj sedan en passande kamin i vårt stora sortiment.
  • Öppna spisar är vanliga i Sverige men används idag främst för mysfaktorns skull då verkningsgraden är så låg. Det går dock att på ett relativt enkelt och kostnadseffektivt sätt konvertera den öppna spisen till en högpresterande eldstad. Eftersom både rökkanal och eldstad till att lagra värmeenergin redan finns, är de största och svåraste momenten är redan avklarade.