DEKORSTEN MARMOR VIT 20KG

Tumlad, 10-20mm
Artikelnummer: 02310
Vikt: 20
Dekorsten marmor som kan användas för exempelvis trädgårdsgångar, avgränsningar, kanter kring blomsterbäddar och i blomkrukor.
Vald färg
OBS! Tänk på att färgen på skärmen inte alltid stämmer överens med verkligheten.
Välj butik för att se lagertstatus
Skickas inom
3-5 vardagar
Hämta i butik
Från
135   kr /st
st
DEKORSTEN MARMOR VIT 20KG
Dekorsten marmor som kan användas för exempelvis trädgårdsgångar, avgränsningar, kanter kring blomsterbäddar och i blomkrukor.

Småsten bildas vid processen med att omvandla det brutna aggregatet till småsten, som är ett resultat av den mekaniska processen som kallas tumling. Därför kan det förekomma kontaminering av mineralstoft, i form av naturliga restprodukter som genereras till följd av den mekaniska behandlingen av stenen. Ungefärlig användning: för 1 m2 med en tjocklek på ca 5 cm behövs ca 70-80 kg.

Beroende på materialets naturliga ursprung och av vilken typ av sten som småstenarna bildas, kan vissa missfärgningar och färgskillnader förekomma.

Applicering

Det är inte lämpligt att använda produkten på skuggiga, våta platser. Direktkontakt med jord/mark rekommenderas inte; stenarna ska separeras från marken med hjälp av trädgårdstyg.

White Angels småsten passar perfekt för olika typer av trädgårdar. Den vita färgen framhäver karaktären hos både moderna utrymmen och traditionella trädgårdar. De universella vita nyanserna står i vacker kontrast till de gröna växterna och harmoniserar med alla färger på blommor, fasader, stenar eller terrassplattor. Användningen av dekorativa stenar i trädgården eller inredningen ger utrymmet en naturlig karaktär, vilket har en positiv inverkan på platsens atmosfär. Trädgårdsstenar ger dig möjlighet att skapa olika arrangemang med växter och trädgårdsbelysning. De är funktionella, slitstarka och lätta att underhålla.

Observera att utseendet kan variera något mellan våra butiker. Besök din Byggmax-butik för att se produkten.