Designgolv Neo 2.0 Prime Kitchen 4,5mm

4,5x310x621, 2,373 m2/pkt, AC4/32, klickgolv Megaloc
Artikelnummer: 651712
Vikt: 15.5
Designgolv NEO 2.0 Prime Kitchen 4,5mm är ett PVC-fritt och miljövänligt vinylgolv från tyska golvtillverkaren Classen.
Tillgänglig Beställningsvara
Frakt kan tillkomma
Skickas inom
3-5 vardagar
339   kr /m2
st
Designgolv Neo 2.0 Prime Kitchen 4,5mm
Designgolv NEO 2.0 Prime Kitchen 4,5mm är ett PVC-fritt och miljövänligt vinylgolv från tyska golvtillverkaren Classen. Kärnan av golvet är av s.k. ceramin-material, ett ekologiskt material av mineraler, för en mer miljömässig användning. Golvet är ljuddämpande, vattentätt och dessutom 100% återvinningsbart. Dessutom är golvet klassat med AC4-klassning vilket för det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Tålighetsklass

Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Snabbare golvläggning med Megaloc

Golvet är mycket enkelt att installera tack vare installationssystemet Megaloc. Med Megaloc går det upp till tre gånger snabbare att installera golvet jämfört med ett traditionellt Klicksystem. Golvbrädorna har en smidig låsfunktion som även ger skydd mot fuktgenomträngning.

Golvvärme

Golvvärme kan läggas under parketten, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden.
Snabba fakta
Klicksystem Megaloc
Kvalitet AC4/Klass 32
Imitation Klinker
Varumärke Classen