DUSCHSET NATURA 500 ORAS

ART.NR: 6115830
Oras Natura 500 är ett energisparande duschset.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

DUSCHSET NATURA 500 ORAS

Oras Natura 500 är ett energisparande duschset. Handduschen är utrustad med en Eco-knapp som möjliggör upp till 50% vattenbesparing. Tvålkopp, väggfäste samt krok för upphängning av ex. schampooflaskor ingår.

Flexibla väggfästen för enkel installation ingår.

Läs mer
Varumärke Oras
Leverantörens artikelnummer 8377466

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Blandare och toaletter består till största delen av material som håller väldigt länge såsom metall eller porslin. Ett läckage som uppstår med tiden är ofta orsakat av att en packning har torkat ut, vilket både är billigt och enkelt att byta ut. Gummi och andra plaster åldras och blir sköra med åren, vilket gör att de spricker och läckage kan uppstå. Genom att enbart byta packningar kan du få en toalett eller blandare som håller i många år till och därmed spara ett utbyte.
  • Att byta ut din gamla duschblandare är inte speciellt svårt, men det finns en del att tänka på såsom C/C-mått på blandare och hur håltagning i våtrumsvägg utförs korrekt. Så länge du har koll på var avstängningen för vattnet är kan inte så mycket gå fel, och dessutom är blandaren monterad i ett våtutrymme, så om det rinner ut lite vatten under monteringen gör det ingenting.