Eldfat Cook King Polo Höjd 36 cm gop

Finns i flera storlekar
ART.NR: 687197837
Stilrent och stabilt eldfat i stål som förhöjer utelivet. Cook King Eldfat Polo är ett stabilt och stilrent elfat, perfekt för härliga utestunder och alla som värdesätter säkerhet vid eldning. Det stora bärbara eldfatet kan användas på många sätt. Det kan vara en praktisk eldstad, en bärbar grill, en värmekälla eller en elegant belysning.
Läs mer
Diameter:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Eldfat Cook King Polo Höjd 36 cm gop

Stilrent och stabilt eldfat i stål som förhöjer utelivet
Cook King Eldfat Polo är ett stabilt och stilrent elfat, perfekt för härliga utestunder och alla som värdesätter säkerhet vid eldning. Det stora bärbara eldfatet kan användas på många sätt. Det kan vara en praktisk eldstad, en bärbar grill, en värmekälla eller en elegant belysning. Fatets form hindrar den brinnande veden från att spridas, till exempel vid hård vind. Tack vare handtagen som är svetsade på båda sidor av fatet kan det enkelt flyttas från en plats till en annan. Följaktligen kan du helt enkelt tända en eld var som helst. Detta högkvalitativa eldfat är handtillverkat i Europa och är gjort av tjockt stål där alla delar har svetsats samman vilket resulterar i en otroligt stabil och fast konstruktion samtidigt som det har en detaljerad och snygg finish. Cook King eldfat är gjorda av råstål vilket gör att färgnyansen kan skilja sig från produkten som presenteras på bilderna. Det är en naturlig egenskap hos stål och har ingen negativ inverkan på produktens funktionalitet eller stabilitet. Stålet får med tiden en naturlig oxidering vilket gör att färgen kommer att skifta i brunrött. Kombinera eldfatet med grillgaller, grillplatta och lock för en härlig utemåltid.
  • Praktisk och bärbar
  • Förhindrar spridning av eld
  • Hög kvalitet och stabil konstruktion av tjockt stål
  • Kombinera eldfatet med grillgaller, grillplatta och lock
  • Förhöjer utelivet


Läs mer
Varumärke Gop

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Ett av de största sommarnöjena i Sverige är nog grillningen och då behövs en rejäl grill. En egenhändigt murad grill passar perfekt som ett mindre sommarprojekt och blir garanterat ett samtalsämne på nästa grillfest. Genom att mura den själv kan du skapa precis den grill du själv villhöver, bara fantasin och möjligen fysikens lagar sätter gränserna för hur bra det kan bli.