ELEKTRISK KAMIN TAGU FRODE KAMINEXPERTEN

Finns i flera färger
ART.NR: 6115365
Tagu Frode är en stabil elkamin med ett stilrent utseende som passar i alla typer av hus.
Läs mer
Färg:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

ELEKTRISK KAMIN TAGU FRODE KAMINEXPERTEN

Tyst och driftsäker elkamin i en snygg, rak design. Kaminen värmer upp rumsytor på upp till 37 kvm med en effekt av 1500w samtidigt som den ger ett verkligt intryck.

Med den här elkaminen kan du få ett varmt rum när du vill. Ställ in värmeschemat och få rätt temperatur vid rätt tidpunkt. Tack vare den inbyggda digitala termostaten får du exakt temperaturkontroll samtidigt som du sparar energi. Om fönstret är öppet eller om temperaturen plötsligt sjunker, stannar Tagu PowerFlame automatiskt och tar hand om miljön. Kaminen har en dold LED skärm, du kommer kunna se alla dina nya inställningar, som sedan försvinner efter en minut.

Kaminen styrs enkelt med hjälp av den medföljande multifunktionella fjärrkontrollen.

Läs mer
Varumärke Kaminexperten
Leverantörens artikelnummer FM461-GR1

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med en kamin kan du göra ett rum till en central samlingsplats med en härlig eldstad som sprakar en kall kväll. Dessutom innebär en kamin ett kostnadseffektivt tillskott till uppvärmningen som även fungerar vid strömavbrott. Förutsättningarna skiljer sig mellan olika hus, men lösningarna är många. Ta reda på vad som gäller för ditt hus och välj sedan en passande kamin i vårt stora sortiment.
  • Öppna spisar är vanliga i Sverige men används idag främst för mysfaktorns skull då verkningsgraden är så låg. Det går dock att på ett relativt enkelt och kostnadseffektivt sätt konvertera den öppna spisen till en högpresterande eldstad. Eftersom både rökkanal och eldstad till att lagra värmeenergin redan finns, är de största och svåraste momenten är redan avklarade.