Elektriskt Bastuaggregat Moderna med Digital Styrenhet Harvia

Finns i olika effekt
ART.NR: 687191068
Digitalt designaggregat. När det gäller elektriska bastuaggregat är Harvia Moderna i toppklass. Moderna värmer upp bastun snabbt, och tack vare dess digitala styrning är det lätt att värma upp bastun till den önskade temperaturen – med till och med en graders noggrannhet.
Läs mer
Effekt:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Elektriskt Bastuaggregat Moderna med Digital Styrenhet Harvia

Digitalt designaggregat
När det gäller elektriska bastuaggregat är Harvia Moderna i toppklass. Moderna värmer upp bastun snabbt, och tack vare dess digitala styrning är det lätt att värma upp bastun till den önskade temperaturen – med till och med en graders noggrannhet. En separat, elektronisk givare ser till att bastun håller en jämn temperatur under hela bastubadet. Moderna kommer med en digital Xenio XE-styrpanel som möjliggör en mångsidig och enkel användning av bastun. Alla dess funktioner är integrerade i det anslutna Moderna-aggregatet, vilket möjliggör en smidig installation i såväl nya som äldre bastur. Med Xenio-styrpanelens upplysta touchknappar styr du bastuns funktioner lätt även i mörka bastur. Justera temperatur, belysning och tidsinställningar direkt i styrpanelen. Med timern kan du ställa in tiden när bastun ska värmas upp. Styrpanelen kan även placeras in i bastun då den fungerar även som en digital termometer. XE-aggregatet stödjer fjärrstart och det är lätt att ansluta säkerhetsanordningarna direkt i aggregatet. Moderna XE kan lätt uppdateras till en fjärrstyrd version med hjälp av tillbehörspaketet Xenio WiFi och mobilappen MyHarvia.

  • Det väggmonterade och ståtliga Moderna-aggregatet med digital XE-styrning värmer upp bastun snabbt och säkerställer ett rejält bastubad.
  • Det elektriska bastuaggregat Moderna XE har mångsidiga funktioner och är lätt att installera i nya och gamla bastur. Ingen separat styrenhet som installeras i ett torrt utrymme krävs. Alla anslutningar, så som styrpaneler, dörrsensorer och temperaturgivare, ansluts direkt i aggregatet.
  • Xenio-styrpanelen har upplysta touchknappar och en digital display.
  • Med Xenio XE-styrpanelen slår du på aggregatet vid önskad tidpunkt, väljer önskad temperatur, justerar bastubelysningen och följer med bastutemperaturen.
  • Med Xenio WiFi-tillbehöret är det lätt att göra Moderna XE-modellen kompatibel med MyHarvia, en app som låter dig styra bastuns funktioner med mobilen. Läs mera om MyHarvia-appen på www.myharvia.com.
  • Skyddsanordningar som krävs för fjärrstyrning av aggregat som används i hem, så som dörrsensorer och skyddsanordningar för aggregat, kan integreras direkt i aggregatet. Vid fjärrstyrning kan dörrsensorfunktionen aktiveras direkt från Xenio-styrpanelen.
  • Det elektriska bastuaggregatet Moderna styrs digitalt och har små säkerhetsavstånd, vilket gör att den lämpar sig utmärkt för att fällas in i laven.


Läs mer
Varumärke Harvia

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att bastun snabbt ska bli varm och redo för bastubad bör den inte vara för stor, då det tar längre tid att värma upp en större volym. Ett sätt att hålla nere volymen är att ha en lägre takhöjd, vilket också har inverkan på lavarnas sitthöjd. I en bastu mäts lavarnas placering från taket, dit värmen stiger, och inte som brukligt för bänkar att mäta från golvet. Lämpligt avstånd från tak till översta laven är ca 100–120 cm och därefter 40–45 cm ner till nästa lav. Detta gör att invändig takhöjd i en bastu med två nivåer bör vara ca 2,0–2,2 m, vilket även har den fördelen att det lätt går att bygga en bastu i ett befintligt rum utan åverkan på rummets innertak.
  • En viktig aspekt med en bastu är att den snabbt blir varm, vilket beror på ett flertal faktorer. Dels gäller det att isolera tillräckligt för att behålla värmen inne även på vintern men även storleken på bastun påverkar. En större bastu har en större volym som ska värmas upp och då värmen stiger gäller det att inte ha högre i tak än nödvändigt. Av det skälet mäts lavarnas sitthöjd från taket, istället för som brukligt med bänkar att det mäts från golvet. Lämpligt avstånd från tak till översta laven är 100–120 cm och sedan 40–45 cm ner till nästa lav. Detta gör att en lämplig takhöjd för en bastu med två sittnivåer bör vara 2,0–2,2 m.
  • Bastun är din naturliga plats för återhämtning, ditt egna lilla spa att njuta i.  Du vill att din favoritplats ska fungera på bästa sätt, eller hur? Då ska den vara rätt utrustad och ha en mysig inredning. I den här guiden går vi steg-för-steg igenom hur du inreder bastun på bästa sätt.