ELEMENT YALI PARADA 0508 LVI

Finns i flera utföranden
ART.NR: 6111685
Yali Parada, oljefylld elradiator med plan frontpanel från LVI. Elektronisk termostat med digital display.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

ELEMENT YALI PARADA 0508 LVI

Elementet levereras komplett med toppgaller och sidoplåtar vilket ger ett stiligt intryck. Kopplingsbox och väggkonsoler ingår. Yttemperatur justerbar 60, 75 och 90°C. Flera olika uppvärmningslägen. Elementet är förberett för styrning av extern klocka via styrnolla.

Elementet Yali Parada kan med Pekskärmen Touch E3 (säljs separat) styras via befintlig Wifi router på distans med en app. Kan kopplas ihop som Master och Slave.
Läs mer
Varumärke LVI
Leverantörens artikelnummer 8501142

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Det är kanske inte alla värmeelement som vinner priser för sin estetiska skönhet. Då är det tur att det är lätt åtgärdat med ett stiligt elementskydd som samtidigt släpper igenom den goa värmen. Bäst av allt är att det är ett roligt projekt som inte heller är så svårt eller kräver en hel arsenal av specialverktyg. Vill du så kan du även anpassa designen till just din stil.
  • Rummets storlek avgör hur mycket värmeeffekt du behöver och därmed hur stort elementet ska vara. Ofta placeras elementen under fönster för att motverka kallras – elementet bör ha samma bredd som fönstret. Effekten på elementet ska klara rummets effektbehov och beroende på hur välisolerat huset är kan detta skilja sig åt. Som tumregel brukar man ange 60-70W per kvadratmeter golvyta eller 25-30W per kubikmeter luft i rummet.