Entrétak

Är tak till entré något du är på jakt efter? Då har du kommit rätt. Byggmax har det entrétak du letar efter.

Nytt entrétak till ditt hus

Ett nytt entrétak till ditt hus kan förändra utseendet på huset på ett väldigt enkelt sätt. Det finns så många olika dörrtak att välja på att du kommer att hitta ett tak som passar just din smak. Det finns tak i olika material och med olika utseenden beroende på vilket behov just du har. Med en enkel montering kan du skydda framsidan på ditt hus snabbt och enkelt samtidigt som du ger ditt hus ett nytt utseende. Du får monteringsanvisningar med ditt nya tak så att du kan sätta upp det utan problem.

Skydda ditt hus

För att se till att ditt hus fortsätter att vara i gott skick, kan ett entrétak vara svaret. Dörrar som sitter utomhus utsätts för många prövningar. Med en enkel montering kan du se till att framsidan på huset är skyddad mot regn, sol, vind och annan nederbörd. Om du bortser från det praktiska kan du även se till att ditt hus får ett nytt utseende på ett mycket enkelt sätt genom att sätta upp ett tak i din smak. Taken levereras med kompletta monteringsanvisningar så du behöver endast ha borrmaskin, vattenpass och stjärnskruvmejsel till de allra flesta av våra tak. För att rengöra taken behöver du bara ha en mjuk trasa och handdiskmedel. Enklare än så blir det inte.

Bygga entrétak - Så här gör du

Att bygga ett entrétak helt själv går minst lika bra som att köpa ett färdigt och montera upp. Använd vår guide bygga entrétak så får du våra bästa råd och tips längs vägen. 

 

Köp allt till ditt entrétak från Byggmax

Entrétak är svaret om du letar efter något som skyddar ditt hus samtidigt som det är snyggt att se på.

78 artiklar

78 artiklar