Färg inomhus

Hos oss på Byggmax hittar du inomhusfärg till ett bra pris. Med färger från oss blir det roligt och lätt att måla om hemma. Här hittar du både inomhus- och utomhusfärg till dina projekt. Du väljer från ett stort sortiment av färger som alla är tillverkade och kontrollerade efter svenska normer och regler.

Färg både inne och ute

Med ny färg går det lätt att snabbt förändra hemma. Här hittar du alltifrån klassisk rödfärg för utomhusbruk till inomhusfärg som kan användas på inredning i hemmet som träsnickerier och golv. Du hittar även specialfärg för smide och metall. Är det dags att måla om dina trädgårdsmöbler? Välj mellan träolja som både skyddar och får fram träets vackra nyans eller köp någon av våra vattenbaserade färger som passar både för tidigare målade eller omålade ytor. Det är viktigt att köpa rätt sorts färg för att den ska hålla så länge som möjligt.

Förarbetet är viktigt för resultatet

Som nästan alltid vid renoveringsprojekt är underarbetet oerhört viktigt när du ska måla om. Ju bättre och finare underlaget är, desto snyggare och hållbarare blir det färdiga resultatet. Att ha riktiga verktyg som är avsedda för ändamålet är också viktigt och gör att arbetet går smidigare. Här hittar du rätt pensel till dina projekt; en lackpensel till lasyr gör utomhusmålningen enklare och en elementpensel gör att du kommer åt även svåra utrymmen bakom elementet. Försök att beräkna din färgåtgång så att du har all färg hemma när du påbörjar målningen.

Bra kvalitet ger hållbart resultat

Vill du måla om ett rum hemma som idag är tapetserat? Detta är oftast inga problem, nästan all färg går att måla på tapet om man förbereder underlaget. Se till att lägga ut plast på golvet och skydda möblerna innan du börjar. Slipa och sandpappra alla skarvar och dra bort alla lösa tapetbitar. Spackla hål med spackel och glöm inte att köpa både en bred och en smal spackelspade. Vänta till spacklet har torkat och sandpappra över skarvarna igen tills du får ett helt slätt underlag. Med en roller går det snabbt att få upp ny färg på väggarna och med en liten pensel målar du i hörn och vid lister. Köp penseltvätt för att få ut färgen efter användning.

Stort och prisvärt sortiment

På Byggmax hittar du billig färg för alla dina projekt. Våra produkter håller hög kvalitet som gör att ditt resultat blir långvarigt och snyggt. Här finns alternativ som passar lika bra för hemmafixaren som för proffset. Vi hjälper dig att nå drömmen.

 1. Latexfog
  300ml
  Latexfog
  Pris från
  11 95 kr /st
 2. Patronspruta Proffs
  proff 300ml
  Patronspruta Proffs
  Pris från
  159   kr /st
 3. Konstruktionslim
  300ml
  Konstruktionslim
  Pris från
  52 95 kr /st
 4. Vävlim
  5L
  Vävlim
  Pris från
  81 95 kr /st
 5. Penselset
  Moddlare, 5-pack
  Penselset
  Pris från
  24 95 kr /st
 6. Filler utomhus
  UTGÅENDE, 2,5 kg
  Filler utomhus
  Pris från
  100   kr /st
 7. Förtunning 1l
  Cellulosa
  Förtunning 1l
  Pris från
  67 95 kr /st
 8. Väggfärg vit
  10l, glans 5, vattenburen
  Väggfärg vit
  Pris från
  499   kr /st
 9. Bättringsfärg vit 20ml
  Vattenburen
  Bättringsfärg vit 20ml
  Pris från
  72 95 kr /st
 10. FÄRGBORTTAGNING NITOR
  700ml
  FÄRGBORTTAGNING NITOR
  Pris från
  195   kr /st
 11. Målarset 6-del 10cm
  6-Delar
  Målarset 6-del 10cm
  Pris från
  40   kr /st