Garage och verkstad

Garage och verkstad från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Har du länge drömt om egen verkstad eller ett rum där du får plats med din hobby? Vi på Byggmax hjälper dig att ta tag i projektet.

En välorganiserad arbetsyta
Oavsett om du vill bygga ett helt nytt garage eller en verkstad eller bara organisera befintliga ytor så har vi allt du behöver. Satsa på rörhållare, avlopp, hyllsystem och verktyg från Byggmax så har du pengar över till annat, även efter det att du byggt klart garaget. I välplanerade utrymmen för arbete jobbar du mycket effektivare. Det sparar du både tid och pengar på i längden. De flesta artiklar i denna kategori kan du med lätthet montera på egen hand. Fråga oss gärna om råd ifall du behöver göra rördragningar och installera avlopp. Det är ofta enklare än du kanske tror.

Garage, verkstad och förråd i ett
Med klädstänger, däckställ och praktiska förvaringslådor kan du organisera garaget så att det även fungerar som ett förråd där var sak har sin givna plats. Det skapar faktiskt förutsättningar för bättre ordning även i resten av huset eftersom du kan ha till exempel verktyg och städartiklar du inte använder särskilt ofta i garaget. Om du gillar att arbeta med händerna krävs det inte särskilt mycket för att fixa en effektiv verkstadsdel i ditt garage. Bra belysning och en rejäl bänkskiva är kanske det mest grundläggande. Resten av inredningen anpassar du efter vad du tror att du kommer att göra i rummet.

Hitta vad du behöver för garage och verkstad hos Byggmax
I ett välorganiserat garage med prisvärd inredning och verktyg från Byggmax får såväl dina fordon som dina projekt gott om plats.

Produkt 1-25 av 91

 1. 51 95 kr /st
  3-6 d
 2. 51 95 kr /st
  3-6 d
 3. 36 95 kr /st
  3-6 d
 4. Pris från
  229   kr /st
  2-10 d
 5. 20 95 kr /st
  3-6 d
 6. 30 95 kr /st
  3-6 d
 7. 39 95 kr /st
  3-6 d

Produkt 1-25 av 91