Garage och verkstad

Hos oss på Byggmax hittar du allt du behöver till garage och verkstad. Har du länge drömt om egen verkstad eller ett rum där du får plats med din hobby? Vi på Byggmax hjälper dig att ta tag i projektet.

En välorganiserad arbetsyta

Oavsett om du vill bygga ett helt nytt garage eller en verkstad eller bara organisera befintliga ytor så har vi allt du behöver. Satsa på rörhållare, avlopp, hyllsystem och verktyg från Byggmax så har du pengar över till annat, även efter det att du byggt klart garaget. I välplanerade utrymmen för arbete jobbar du mycket effektivare. Det sparar du både tid och pengar på i längden. De flesta artiklar i denna kategori kan du med lätthet montera på egen hand. Fråga oss gärna om råd ifall du behöver göra rördragningar och installera avlopp. Det är ofta enklare än du kanske tror.

Garage, verkstad och förråd i ett

Med klädstänger, däckställ och praktiska förvaringslådor kan du organisera garaget så att det även fungerar som ett förråd där var sak har sin givna plats. Det skapar faktiskt förutsättningar för bättre ordning även i resten av huset eftersom du kan ha till exempel verktyg och städartiklar du inte använder särskilt ofta i garaget. Om du gillar att arbeta med händerna krävs det inte särskilt mycket för att fixa en effektiv verkstadsdel i ditt garage. Bra belysning och en rejäl bänkskiva är kanske det mest grundläggande. Resten av inredningen anpassar du efter vad du tror att du kommer att göra i rummet.

 

Det du behöver för garage och verkstad

I ett välorganiserat garage med prisvärd inredning och verktyg från Byggmax får såväl dina fordon som dina projekt gott om plats.

62 artiklar

 1. Cykelställ 8511 Habo
  Cykelställ 8511 Habo
  129   kr /st
 2. Rör 2200 Habo
  Matt krom
  Rör 2200 Habo
  109   kr /st
 3. Kroklist Tellbe
  10 krokar
  Kroklist Tellbe
  40   kr /st
 4. Redskapshållare 204 Habo
  Redskapshållare 204 Habo
  62 95 kr /st
 5. Redskapshållare 531 Habo
  Redskapshållare 531 Habo
  51 95 kr /st
 6. Redskapshållare 724 Habo
  Redskapshållare 724 Habo
  62 95 kr /st

62 artiklar