Gasolgrill Z-3 Bluegaz

ART.NR: 7041303
Gasolgrill Z-3, med 3st högeffektiva keramiska brännare, sidokokplatta, termometer samt grillgaller i gjutjärn.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Gasolgrill Z-3 Bluegaz

Längtar du efter grillkvällar i goda vänners lag? Eller varför inte samla familjen under de långa ljusa sommarkvällarna och njuta av nygrillat under den bara himlen. Med en Bluegaz Gasolgrill Z-3 kan du njuta av grönsaker och köttbitar grillade med kärlek.

Totaleffekt 12,6 kWh
3 högeffektiva keramiska brännare (+ 1 kokplatta)
Temperaturmätare i huven
Integrerat elektroniskt tändningssystem
Dubbelmantlat lock

Bjud hela släkten på grillfest!

Bluegaz Gasolgrill Z-3 är den perfekta grillen att samla vänner och familj runt. Under grillen finner du ett praktiskt förvaringsskåp och integrerat i huven finns en temperaturmätare som garanterar perfekt tillagning varje gång. Eftersom den är utrustad med 3 stycken högeffektiva keramiska brännare kan du nu uppnå temperaturer som tidigare varit omöjliga. Tjocka köttbitar är ingen match för den här grillen.

På denna gasolgrill finner du en grillyta på hela 61 x 44 cm, vilket gör att du enkelt får plats med flera köttbitar på en gång. Sammanlagt har grillen fyra brännare och är med sin stilrena design ett komplement i varje trädgård.

Bluegaz Gasolgrill Z-3 i pulverlackerat stål och rostfri design passar in vart man än placerar den. Den är perfekt att ha på trädäcket, är enkel att flytta om så önskas och är en given plats att samla vänner och familj runt. Det elektroniska tändningssystemet garanterar att grillen är redo när du är det.
Läs mer
Varumärke Bluegaz
Leverantörens artikelnummer 771303