Golvunderhåll

Förläng livslängden på dina golv med regelbundet golvunderhåll. Dessutom kan golvet bli vackrare ju längre tiden går. Oavsett om du har laminatgolv, klinkergolv, behandlat eller obehandlat trägolv har vi produkter för golvunderhåll hos Byggmax.

Golvunderhåll ger ett fint och slitstarkt golv

Golv utsätts dagligen för slitage men genom att med jämna mellanrum underhålla golvet kan det hålla sig i utmärkt skick. Med produkter som polish, olja och lack får dina golv en stark och hållbar yta. Det kan även finnas andra anledningar till att det behövs golvunderhåll såsom att reparera en skada i golvet. Till detta finns speciella reparationskit. Alla dessa produkter finns hos oss på Byggmax. Tänk på att välja anpassade produkter för ditt golv så att golvunderhållet blir så bra som möjligt.

Golvunderhåll för alla golv på Byggmax

Hitta produkter för golvunderhåll på Byggmax och få golv med starkt skydd mot slitage. Självklart har vi även produkter för golvrengöring. Med ordentlig golvvård såsom golvunderhåll och golvrengöring får du ett golv som kommer behålla sin skönhet i många år framöver.

Läs mer
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.