GOLVPLATTA UNIVERSA HESTRAPLATTAN

Finns i flera färger
ART.NR: 6442762
Stilrent och underhållsfritt golvtrall tillverkat i Sverige.
Läs mer
Färg:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

GOLVPLATTA UNIVERSA HESTRAPLATTAN

Universa är en universalplatta som kan användas i många olika sammanhang. På balkongen, i trädgården, i garaget eller varför inte som golv i butikslokalen.

Plattan är dränerande och låter på så sätt fuktiga golv andas. Mönstret är behagligt och neutralt, det blir aldrig för dominant i ett rum eller på en altan.

Slutinstallationen ger ett homogent intryck där den enskilda plattan döljs. Det smidiga klicksystemet bidrar till en snabb installation.
Läs mer
Varumärke Hestraplattan
Leverantörens artikelnummer 6112-1550-01

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Något som sätter prägel på rummet men som man kanske inte alltid tänker på är golvet. Ett snyggt och välbehandlat golv är inte bara skönt för våra fötter att gå på utan även en fröjd för ögat. För att få ett sprakande golv behöver du inte heller köpa nytt, vilket gammalt golv som helst kan få ett nytt och fräscht utseende genom en ordentlig ytbehandling.
  • Det finns nästan lika många metoder för att underhålla ett golv som antal varianter av golvbeläggningar. Med dagens effektiva produkter som både vårdar, återställer och skyddar går arbetet snabbt och du får återuppleva den nylagda känslan igen. I denna guide kommer vi att visa hur det regelbundna underhållet för olika golvtyper ska genomföras men även hur mindre skador kan åtgärdas.