GOLVTRALL PREMIUM FOREST WOODPLASTIC

Finns i flera färger
ART.NR: 6336054
OBS! Minsta ordervärde på 15 000 SEK gäller vid köp av kompositprodukter från Woodplastic. Produkterna kan levereras fraktfritt för upphämtning i din närmsta butik. Golvtrall Premium Forest från WoodPlastic är perfekt för dig som vill ha ett modernt trallgolv i en naturlig design.
Läs mer
Färg:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

GOLVTRALL PREMIUM FOREST WOODPLASTIC

Eleganta Premium Forest golvtrall kommer ge en helt ny dimension till ditt tralldäck. Golvtrallen liknar trä och har ett mönster som för tankarna till exotiska träslag. Mönstret ökar även friktionen och minskar halkrisken, vilket bidrar till ökad säkerhet. Golvtrall Premium Forest ger dig ett fantastiskt trallgolv att njuta av under sommardagarna tillsammans med familj och vänner.

Fördelar med golvtrall från WoodPlastic

Med golvtrall från WoodPlastic får du ett lyxigt och underhållsfritt trallgolv med träkänsla. Golvtrallens material är 100% återvinningsbart, och består av 60% träfiber och 40% högkvalitets, giftfria HDPE-polymer. Materialet ger ett hållbart trallgolv som inte ändrar form under livslängden, inte behöver målas eller oljas och är fritt från stickor. Dessutom är golvtrallen slitstark mot regn, snö, frost och UV-strålning samt motståndskraftig mot salt- och klorvatten. Golvtrallen rengörs enkelt med högtryckstvätt.

Egenskaper

- Kapacitet: 450 kg/m²
- Liknar trä
- Hög motståndskraft mot väder, vind och fysiska skador
- Materialet ändrar inte form under livslängden
- Ytan är anti-halkbehandlad
- Behöver inte målas eller oljas
- Fri från stickor
- 100% återvinningsbar
- Rengörs med högtryckstvätt
Läs mer
Varumärke WoodPlastic
Leverantörens artikelnummer 1PF02