Gräsklippare Premium 4675/TR/W Texas

ART.NR: 70398072
Den innovativa PREMIUM-serien är gräsklippare designade specifikt för den kräsna användarens behov.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Gräsklippare Premium 4675/TR/W Texas

Den innovativa PREMIUM-serien är gräsklippare designade specifikt för den kräsna användarens behov. Alla PREMIUM-modeller har lite extra: specifikationerna är toppklass, smarta funktioner och naturligtvis komfort, utrustad med de bästa motorerna. Alla modeller har också stora bakhjul, komfortkontroll, central höjdjustering, tvättmunstycke och 4-1-funktion: insamling, bakutkast, bioklipp och sidoutkast.

Denna modell har bara tre hjul, vilket gör att du enkelt kan manövrera runt träd, blommor och liknande utan att behöva vrida styret på klipparen. Framhjulet kan enkelt låsas för körning framåt, eller vridas fritt för optimal manövrerbarhet.

Designen är skapad från grunden och ger ett nytt och smart utseende och de nya 46 cm skärskärmarna är utformade för att säkerställa en ännu bättre insamlingsförmåga för alla typer av gräs.

Istället för det klassiska handtaget i två delar får PREMIUM-modellerna också en ny typ av handtag med fri passage mellan styrrören, så att den stora samlarboxen lätt kan lyftas upp mellan handtaget vilket underlättar tömningen.

Premium 4675TR/W är utrustad med en stark 139 cc-motor. Gräsklipparen är en pushmodell och har en skärbredd på 46 cm.

Modellen har ett stort handtag för höjdjustering så att klipphöjden snabbt och enkelt kan justeras i 6 olika lägen från 25-75 mm.

Specifikationer

Motor: TG470V, 4-takt, 139 cc
Tankvolym (L): 1
Ljudnivå (dB): 96
Klipphöjd (mm): 25-75
Klippbredd (cm): 46
Volym uppsamlare (L): 60
Vikt (kg): 32,7
Läs mer
Varumärke Texas
Leverantörens artikelnummer 90066254