Häcksax Lång Räckvidd 40V Ink. 2Ah batteri & Universalladdare Greenworks

Yes, 3 dB
ART.NR: 687206558
Börjar dina häckar växa bortom din kontroll? Ta tillbaka kontrollen med Greenworks 40V Häcksax med lång räckvidd och glöm allt om stegar och ömma axlar. Den är lätt och kompakt, vilket gör den praktisk att använda hemma i trädgården.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Häcksax Lång Räckvidd 40V Ink. 2Ah batteri & Universalladdare Greenworks

Börjar dina häckar växa bortom din kontroll? Ta tillbaka kontrollen med Greenworks 40V Häcksax med lång räckvidd och glöm allt om stegar och ömma axlar. Den är lätt och kompakt, vilket gör den praktisk att använda hemma i trädgården. Denna produkt har dubbla stålblad med en klipplängd på 51 cm. Avståndet mellan tänderna är 18 mm vilket gör denna häcksax med lång räckvidd passar om du är ute efter ett snyggare slutresultat på dina trädgårdshäckar. En andra fördelaktig funktion är det 125 graders svängbara svärd.

Are your hedges getting a slightly uncontrollable? Regain control with Greenworks’ 40V Long Reach Hedge Trimmer and forget about ladders and sore shoulders. It is lightweight and compact, which makes it practical for consumer use in gardens. This product has dual action steel blades with a cutting length of 51 cm. The distance between the teeth are 18 mm which makes this Long Reach Hedge Trimmer suitable for a neater finish on typical garden hedges. One other beneficial feature is the 125 degrees pivoting trimmer head.

Allt du behöver för smidig trimning av trädgården
Att ha ett öga för detaljer gör mycket för helhetsintrycket. Det är någonting du säkert tänker på när du lagar mat, planerar en fest eller inreder hemmet, men det kan vara lätt att missa när du fixar och donar i trädgården. Skulle du baka en födelsedagstårta och glömma bort ljusen på toppen? Eller inreda vardagsrummet och strunta i soffan? Troligtvis inte! En finputsad gräsmatta är såklart grundläggande för en vacker trädgård, men precis som med mycket annat i livet är det viktigt att inte glömma bort de andra detaljerna. I trädgården finns prydnadsträd och häckar som också behöver din kärlek! Eller du kanske har kluriga partier i gräsmattan som gräsklipparen inte riktigt kommer åt? Här hittar du allt du behöver för att kunna trimma trädgården till perfektion på ett smidigt och enkelt sätt.

Komplettera gräsklipparen med en grästrimmer
Greenworks gräsklippare må bestå av en förstklassig teknik, men de kan tyvärr inte trotsa fysikens lagar. Har du en trädgård med många träd, rabatter, större stenar eller mycket sly? Då bör du ta en titt i vårt utbud av röjsågar och grästrimmers. Med en grästrimmer kommer du åt svårare partier i gräsmattan och får på så vis det där perfekta slutresultatet du länge längtat efter. Greenworks röjsågar klipper i sin tur grövre växtlighet som exempelvis buskage och sly. Vi erbjuder grästrimmers och röjsågar med olika klippbredder och kapaciteter för att du garanterat ska kunna hitta en modell som passar dina behov.

Röjsågar och häcksaxar: Aldrig mer en ovårdad trädgård!
Har du stora häckar som kräver omsorg? Nemas problemas! På Greenworks hittar du smidiga, batteridrivna verktyg som hjälper till med att hålla växtligheten i schack. Upptäck vårt utbud av batteridrivna häcksaxar! Här finner du modeller med varierande svärdlängd, klippkapacitet och körtid. För dig med mindre trädgård kan en modell från 24V-serien räcka gott och väl, men om du däremot har en större trädgård med många häckar erbjuder vi även häcksaxar från 60V-serien. Oavsett vilken kapacitet du behöver går det att hitta häcksaxar med längre räckvidd – så kallade stånghäcksaxar – men också sedvanliga modeller med kompakt utformning och hög prestanda.

Upptäck fördelarna med batteridrift
Att hålla trädgården i toppskick behöver inte vara särskilt svårt, i alla fall inte om du väljer att använda batteridrivna verktyg. Greenworks grästrimmers, röjsågar och häcksaxar drivs av avancerade litiumjonbatterier som gör att du får njuta av ett tyst och bullerfritt trädgårdsarbete utan några skadliga bränsleutsläpp. Designen är dessutom kompakt och lättviktig vilket ger dig enorm rörelsefrihet.

Tekniska Detaljer
 • Anti-låsfunktion: Yes
 • Avvikelse ljudnivå: 3 dB
 • Bladöppning: 18 mm
 • Körtid 2Ah: < 30 min
 • Körtid 4Ah: < 60 min
 • Ljudeffektsnivå: < 96 dB
 • Ljudtrycksnivå: 79 dB
 • Ljudtrycksnivåns felmarginal: 3 dB
 • Max. klipphastighet: 3.000 CPM
 • Motortyp: Borstad
 • Spänning: 40V
 • Svärdlängd: 51 cm
 • Systemspänning: 40V
 • Vibrationsnivå: 2,5 m/s2
 • Vibrationsnivåns felmarginal: 1,5 m/s2
 • Vikt: 3,43 kg
 • Vridbart bakre handtag: Nej


Läs mer
Varumärke Greenworks