INFRAVÄRMARE QH1800 INFRACENTER

ART.NR: 6111492
Mobil infravärme QH1800 står för Quartz Heater med 1800 Watt.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

INFRAVÄRMARE QH1800 INFRACENTER

QH1800 kallas också för kvartsvärmare på grund av användningen av kvarts, ett material som liknar glas men är mycket mer värmebeständigt. Förr i tiden användes i stället keramik, men keramik släpper bara ifrån sig en del av värmen då materialet inte är lika transparent. Detta gör att mobila infravärmare av kvarts i stället värmer upp ditt rum mycket snabbare och effektivare. Infravärme förebygger också fukt och mögelskador då de driver ut fukt ur material.

Endast 2,2kg

Med en vikt på endast 2,2kg är detta en perfekt uppvärmnings-lösning för portabel uppvärmning. Den är flyttbar och kan användas både som inomhusvärmare och uteplatsvärmare, då den intensiva värmen inte påverkas nämnvärt av att det blåser. Ta med din mobila infravärmare till källaren, garaget, uterummet, verkstaden eller din balkong. QH1800 står stabilt på gummifötterna på botten och hindrar din enhet att gå någonstans.

Snabb uppvärmning

QH1800 producerar ett mjukt rött glödande ljus som infraröd energi med turbofart. Enheten både värms och kyls ner otroligt fort. De 4 elementen (2 uppåt och 2 framåt) når full effekt på mindre än 30 sekunder och kyls ner till 50 procent på ca 15 sekunder. Kvarts-elementet är idealiskt på att värma upp ditt rum på kort tid, och du känner värmen redan efter 4 sekunder!

Inbyggt säkerhetsskydd (Tip Over Safety Switch)

QH1800 har ett inbyggt säkerhetsskydd, så om den skulle välta så stängs värmaren av direkt.

Hälsofördelar

Infraröd uppvärmning värmer inte luften och orsakar därför inte någon cirkulation på luften. Detta blir en hälsofördel eftersom luftcirkulation gör att damm och andra skadliga ämnen blir luftburna, vilket gör dem mycket lättare att andas in. Dessutom vet vi att det går fort att få upp värmen med infravärme, samtidigt som infravärme ger en avslappnande effekt på våra muskler. Det finns inga nackdelar med infraröd strålning.
Läs mer
Varumärke InfraCenter
Leverantörens artikelnummer QH1800