INFRAVÄRMEPANEL IC1000 INFRACENTER

ART.NR: 6111484
IC1000 är en infravärmepanel på 1000W av högsta kvalitet. Montera i taket eller på väggen och njut av energisnål värme som håller ytorna torra och förebygger fuktangrepp.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

INFRAVÄRMEPANEL IC1000 INFRACENTER

InfraCenters infravärmepanel är en perfekt värmelösning för uterummet. Montera panelerna i taket eller på väggen och njut av utrymmet under längre tid på året. Panelerna aneler funkar även i alla typer av rum som exempelvis badrum, kök, sommarstugor, lagerlokaler, kontor, inglasade balkonger etc.

De vita infravärmepanelerna är tillverkade av 1 mm galvaniserat stål. Panelerna levereras med fäste, plugg, och 1,5 m kabel med stickkontakt. Skyddsklass IP54 gör att de är godkända för att monteras i fuktiga utrymmen.

Digital trådlös termostat

För att kunna styra temperaturen rekommenderas termostatpaketet RT510. Termostaten är trådlös, digital och programmeringsbar, vilket ger dig möjligheten till full kontroll över både värmen och fukten. Infrapanelen levereras utan RT510 trådlös termostat.

Värme som skyddar

Många delar av boendet är särskilt utsatt för kyla och fukt, därmed också benäget att riskera skadedjur och fuktproblem som mögel och svamp. Med infravärmepaneler monterade i ditt hem förebygger du risken för dessa skador och skyddar utrymmet på ett effektivt och energisnålt sätt. Infravärme är en utmärkt värme just för att värmen lagras direkt i ytorna och håller dessa varma och torra.

Underhållsfri värme

Infravärmepanelerna är noggrant utformade för att diskret kunna smälta in i alla typer av rum. Panelernas tunna design gör att de bygger ut väldigt lite från taket/väggen och stör omgivningen så lite som möjligt. Det minimalistiska utförandet gör att panelerna är mycket enkla att hålla rena och underhålla. Eftersom de inte innehåller något filter som ska rensas eller rörliga delar som behöver service emellanåt, så minimeras underhållet till enbart en fuktad trasa.
Läs mer
Varumärke InfraCenter
Leverantörens artikelnummer IC1000