INFRAVÄRMEPANEL IC600 INFRACENTER

ART.NR: 6111483
IC600 är en infravärmepanel på 600W för det lilla rummet som är mycket lättplacerad i taket eller på väggen. Infravärmen ger ökad komfort och skydd mot skador som orsakas av fukt och köld.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

INFRAVÄRMEPANEL IC600 INFRACENTER

Denna kompakta infravärmepanel ger dig smart och behaglig värme. Den passar också bra att montera in i badrum, garage, källare, inglasade balkonger, kontor, sommarstugor etc.

Panelen är ramlös och tillverkad av 1 mm galvaniserat stål. Levereras med fäste, plugg, och 1,5 m kabel med stickkontakt. Skyddsklass IP54, vilket gör att panelen tål fukt.

Driver ut fukt

InfraCenters infravärmepaneler är den optimala värmekällan, eftersom värmen lagras i ytorna och håller dessa torra och varma. Det finns många delar av boendet som är särskilt utsatt för kyla och fukt, därmed också benäget att riskera besök av skadedjur och få fuktproblem som mögel och svamp. Med infravärmepaneler monterade i ditt hem förebygger du risken för dessa skador och skyddar utrymmet på ett effektivt och energisnålt sätt.

Styr med termostat

InfraCenters lågtempererade infravärmepaneler är säkerhetsklassade (ca 80 grader C) och ansluts med fördel till en trådlös termostat som heter RT510 för bästa besparing. Den gör det också enkelt att reglera temperaturen efter behov. Infrapanelen levereras utan RT510 trådlös termostat.

Jämn värme och komfort

InfraCenters infravärmepaneler är utformade för att monteras i tak eller på vägg och blir därför inte skrymmande eller ens särskilt märkbara i ditt hus. Med sin placering strålar de värme till ytorna som finns i utrymmet. Dessa ytor och material lagrar värmen från panelerna och blir sedan till egna värmekällor som i sin tur ger värme. Infravärmens unika lagringsförmåga gör att du får en mycket jämn värmespridning och optimal komfort i rummet.
Läs mer
Varumärke InfraCenter
Leverantörens artikelnummer IC600