Inmurningsstos

150x150x150, dubbelmant, Ø120
ART.NR: 6713206
Komplettera din braskamin med ett bra inmurningsstos av hög kvalitet. Våra stos är gjorda för inmurning i befintlig murstock.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Inmurningsstos

Komplettera din braskamin med ett bra inmurningsstos av hög kvalitet. Våra stos är gjorda för inmurning i befintlig murstock. Underlättar anslutning av kamin och rökrör.Observera:passar endast ihop med braskaminer från Kaminexperten.

Diameter: 120 mm
Material: Plåt
Övrigt: Dubbelmantlat

Läs mer
Varumärke Kaminexperten
Leverantörens artikelnummer 1153

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med en kamin kan du göra ett rum till en central samlingsplats med en härlig eldstad som sprakar en kall kväll. Dessutom innebär en kamin ett kostnadseffektivt tillskott till uppvärmningen som även fungerar vid strömavbrott. Förutsättningarna skiljer sig mellan olika hus, men lösningarna är många. Ta reda på vad som gäller för ditt hus och välj sedan en passande kamin i vårt stora sortiment.
  • Öppna spisar är vanliga i Sverige men används idag främst för mysfaktorns skull då verkningsgraden är så låg. Det går dock att på ett relativt enkelt och kostnadseffektivt sätt konvertera den öppna spisen till en högpresterande eldstad. Eftersom både rökkanal och eldstad till att lagra värmeenergin redan finns, är de största och svåraste momenten är redan avklarade.