Övrigt

Handla allt du behöver till julen på Byggmax. Här hittar du ved och pellets som håller hemmet varmt när kylan drar in vid jul samt allt du behöver för att hänga upp din ljusslinga. Handla snabbt, enkelt och till ett bra pris på Byggmax. Välkommen in till butik eller handla direkt i vår e-handel här på Byggmax.se

Julinredning på Byggmax

Skapa en personlig julstämning hemma med juldekorationer från Byggmax. Till julen gillar vi att pynta och inreda hemma, på Byggmax finns allt från ljusslingor och julgranar till ljusstakar och julstjärnor. Hitta inspiration och din personliga stil från vårt breda sortiment.

Lys upp hela trädgården med ljusslingor. På Byggmax hittar du förlängningssladdar och startset så du kan slå på stort när det gäller utebelysningen. Se även till att köpa en dimmer med både sensor och timer så kan du välja ljusstyrka och när lamporna ska lysa.

Smidig och billig uppvärmning med pellets och ved

Pellets är en ren naturprodukt som består av spill från träindustrin och är ur klimatsynpunkt bättre att elda med. Jämfört med ved kräver pelletseldning väldigt lite arbete.

Du har väl inte missat att vi även har vedkorgar i olika stil så du enkelt kan förvara all din ved. Känner du istället för att bygga en egen kan du ta hjälp av vår guide bygg en vedbärare och Helenes maxade vedkorg – vilken passar bredvid din braskamin?

Inspireras av våra projekt

Vi har flera hemmafixar-projekt som du enkelt kan följa kompletta med steg-för-steg guider och inköpslistor. Varför inte bygga en egen adventsljusstake till julen? Vi har även större projekt som hjälper dig att bygga altanlägga parkettgolv och bygga ditt eget attefallshus.

Jul på Byggmax

Handla din julinredning på Byggmax. Se vårt breda sortiment online och handla bland kända varumärken som Konstsmide.

Läs mer

1 träff

Sortera på
Smidig och enkel automatisk julgransfot som gör att du enkelt får julgranen på plats.
från 199  kr