Övrigt

Handla allt du behöver till julen på Byggmax. Här hittar du ved och pellets som håller hemmet varmt när kylan drar in vid jul samt allt du behöver för att hänga upp din ljusslinga. Handla snabbt, enkelt och till ett bra pris på Byggmax. Välkommen in till butik eller handla direkt i vår e-handel här på Byggmax.se

Julinredning på Byggmax

Skapa en personlig julstämning hemma med juldekorationer från Byggmax. Till julen gillar vi att pynta och inreda hemma, på Byggmax finns allt från ljusslingor och julgranar till ljusstakar och julstjärnor. Hitta inspiration och din personliga stil från vårt breda sortiment.

Lys upp hela trädgården med ljusslingor. På Byggmax hittar du förlängningssladdar och startset så du kan slå på stort när det gäller utebelysningen. Se även till att köpa en dimmer med både sensor och timer så kan du välja ljusstyrka och när lamporna ska lysa.

Smidig och billig uppvärmning med pellets och ved

Pellets är en ren naturprodukt som består av spill från träindustrin och är ur klimatsynpunkt bättre att elda med. Jämfört med ved kräver pelletseldning väldigt lite arbete.

Du har väl inte missat att vi även har vedkorgar i olika stil så du enkelt kan förvara all din ved. Känner du istället för att bygga en egen kan du ta hjälp av vår guide bygg en vedbärare och Helenes maxade vedkorg – vilken passar bredvid din braskamin?

Inspireras av våra projekt

Vi har flera hemmafixar-projekt som du enkelt kan följa kompletta med steg-för-steg guider och inköpslistor. Varför inte bygga en egen adventsljusstake till julen? Vi har även större projekt som hjälper dig att bygga altanlägga parkettgolv och bygga ditt eget attefallshus.

Jul på Byggmax

Handla din julinredning på Byggmax. Se vårt breda sortiment online och handla bland kända varumärken som Konstsmide.

17 artiklar

 1. Pellets
  8mm, 16kg
  Pellets
  Pris från
  38 95 kr /st
 2. Ved
  Säck 40l, björkved
  Ved
  Pris från
  54 95 kr /st
 3. KUTTERSPÅN 100L, CA 20KG
  770x350x370 mm
  KUTTERSPÅN 100L, CA 20KG
  Pris från
  64 95 kr /st
 4. Träbriketter
  1x10kg
  Träbriketter
  Pris från
  29   kr /st
 5. Pellets
  6mm, 16kg
  Pellets
  Pris från
  42 85 kr /st
 6. Upptändningsved
  4kg
  Upptändningsved
  Pris från
  26 95 kr /st
 7. Tändkuber Mustang 72-pack
  Ekologisk
  Tändkuber Mustang 72-pack
  Pris från
  29 95 kr /st
 8. Enkeld
  6kg
  Enkeld
  Pris från
  39 90 kr /st
 9. Vedpiedestal Clean
  115 cm, svart
  Vedpiedestal Clean
  Pris från
  200   kr /st
 10. Vedkorg Funky
  40 cm, svart
  Vedkorg Funky
  Pris från
  200   kr /st

17 artiklar