Tätning

Tätning från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Täta ditt hus för bra isolering och undvik på så sätt höga värmekostnader. Här hittar du allt från fogskum till drevremsor.

Isolera ditt hem
Hos oss hittar på produkterna för tätning av exempelvis fönster. Med en burk fogskum fyller du snabbt och enkelt i springor och täpper igen hål som dels skapar drag och gör att det blir kallt. Fogskummet är även lämpligt för låga temperaturer och kan därför användas året om. Ska du bygga något från grunden, exempelvis gjuta plintar till ett husbygge, finner du materialet hos oss. Med cement i bra kvalitet gjuter du snabbt din grund genom att endast tillsätta vatten. Mot grunden för din yttervägg behöver du sedan syllisolering. Syllen bidrar till att ge fuktskydd samtidigt som den gör konstruktionen lufttät.

Bra kvalitet till låga priser
Vi har produkterna om du ska bygga, exempelvis en sommarstuga eller annat fritidshus. Se till att vara noga med grunden och gör ett ordentligt förarbete. Om du känner dig osäker på vilka produkter som är lämpliga för gjutning och husgrund, hjälper vi dig gärna att välja rätt. Oavsett om det gäller tätning av en redan existerande ytterdörr eller fönster, eller om du ska sätta in nytt, behöver du en drevremsa. Remsan viker du dubbel och trycker in i karmen med ett platt verktyg. Packa dock inte för hårt eftersom du vill skapa en luftig miljö som kan behålla värmen. På vår hemsida hittar du gör-det-själv-tips för dig som byter fönster eller dörrar.

Köp tätning hos Byggmax
Med rätt typ av tätning får du ett bekvämare inomhusklimat och du slipper riskera att kylan tar sig in. Du hittar alla produkter till ett bra pris på Byggmax.

12 artiklar

 1. Fogskum
  500ml
  Fogskum
  Pris från
  29 95 kr /st
 2. Tätningstejp åldersbeständig SP
  50mmx25m
  Tätningstejp åldersbeständig SP
  Pris från
  139   kr /st
 3. Drevremsa
  50x22mm, Ursa, 15m/pkt
  Drevremsa
  Pris från
  59 95 kr /st
 4. Syllpapp
  200mmx15m, grundisolering
  Syllpapp
  Pris från
  169   kr /st
 5. Syllisolering
  145x7mm, 10m
  Syllisolering
  Pris från
  169   kr /st
 6. Isolerkniv
  Isolerkniv
  Isolerkniv
  Pris från
  58 95 kr /st
 7. Drevremsa plastad
  60x20mm, Isover, 10m/pkt
  Drevremsa plastad
  Pris från
  175   kr /st
 8. Syllpapp
  120mmx15m, grundisolering
  Syllpapp
  Pris från
  139   kr /st
 9. Stanley Isoleringskniv
  Stanley
  Stanley Isoleringskniv
  Pris från
  219   kr /st

12 artiklar