Bänkskivor

På bänkskivan utförs en stor del av matlagningen, därför är det viktigt att skivan är av hög kvalitet och slitstark. I Byggmax sortiment hittar du bänkskivor av massiv ek, och på Byggmax.se handlar du billigt och bekvämt. Välkommen.

Ny bänkskiva till köket är ett smart sätt att ge ditt kök en helt ny lyster. Hos oss på Byggmax hittar du bänkskivor i flera olika material och storlekar. Vi har bland annat utföranden i laminat, massiv ek. Du kan även välja bland både behandlade och obehandlade bänkskivor. På denna sida finner du vårt sortiment av bänkskivor online. i olika material och ytbehandlingar. Hos Byggmax handlar du billigt och bekvämt och vi har garanterat något för just ditt kök!

 

Köket är hemmets hjärta

Glöm inte bort de många timmar du spenderar i köket varje vecka. Att ha ett kök man trivs att laga mat och umgås i ger en livskvalité som inte går att mäta i pengar. Investera i det där lilla extra för att skapa en riktigt trivsam miljö. En ny bänkskiva kan lyfta ett helt kök!

 

Köp din nya bänkskiva till köket hos Byggmax

Detaljer till köket så som en ny bänkskiva är ett otroligt enkelt sätt att ge köket nytt liv. Köper din bänkskiva på Byggmax och installera den på egen han eller ta hjälp där du även kan göra jobbet på egen hand.

 

Köp din bänkskiva billigt på Byggmax

När du handlar på Byggax kan du vara trygg i att ha gjort en bra affär. Hos Byggmax handlar du billigt, bekvämt och snabbt. Ta en titt i vårt stora kökssortiment - vi har garanterat något för just ditt kök! Du har väl inte missat att vi dessutom erbjuder alla våra kunder prisgaranti? 

 

7 artiklar

 1. Bänkskiva Ek
  Stavlimmad, 610x2660x26
  Bänkskiva Ek
  Pris från
  995   kr /st
 2. Bänkskiva Furu
  600x2400x28mm
  Bänkskiva Furu
  Pris från
  499   kr /st
 3. Bänkskiva Furu
  Stavlimmad, 610x2660x26mm
  Bänkskiva Furu
  Pris från
  599   kr /st
 4. Köksbänk
  Vit, 610x2600x28
  Köksbänk
  Pris från
  549   kr /st
 5. Köksbänk Marmor
  610x2600x28 mm
  Köksbänk Marmor
  Pris från
  569   kr /st
 6. Köksbänk
  Laminat, svart granit, 125x60x2,8cm
  Köksbänk
  599   kr /st

7 artiklar