KAKEL BLANCO MATE 30X60

Vit, 1,44 m2/pkt
ART.NR: 6335062
Matt vitt kakel i storlek 30x60 cm. Rektifierad vit kakelplatta för inomhusbruk.
Läs mer
paket
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

KAKEL BLANCO MATE 30X60

Blanco Mate är en minimalistisk kakelplatta i måtten 30x60 cm. Kaklet har en matt vit yta samt rakt skurna kanter.

Är du ute efter en stram och minimalistisk design så passar Blanco Mate perfekt! Kakelplattan är en av de mest sålda på grund av sitt stilrena utseende.

Glaserat kakel

Glaserade kakelplattor har mer variation i sitt färgomfång och struktur än vad oglaserade kakelplattor har. Glaserade plattor ska därför helst användas på väggen och inte på golvet då de kan bli randiga till följd av för mycket slitage.

Rektifierat kakel

Ett rektifierat kakel kan även kallas för laserskuret kakel och innebär att kaklet är mer måttexakt än vad vanliga kakelplattor är. Rektifierade kakelplattor kan med fördel monteras med väldigt smala fogar.

Underhåll

Använd vanligt golv- eller kakelrengöringsmedel vid rengöring av ditt badrumskakel.

Funktioner:
•Matt och glaserad yta
•Vattenabsorption <15 %
•Keramik

Användningsområde:
•Kakel för inomhusbruk
•Kakel för vägg

Obs! Ta alltid med spill i din mängdberäkning. Vi rekommenderar att minst 10 % i spill räknas med vid beställning av kakel och klinker.
Läs mer
Varumärke Right Price Tiles
Leverantörens artikelnummer 101010155

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Väggkakel är vanligast i badrum och kök men du kan även göra tvättstugan snygg med ett väggkakel. Kakel är ett slitstarkt och lättstädat material som kräver minimalt underhåll, det håller sig snyggt år efter år. Du kan skapa en kaklad vägg med färger och former precis som du önskar, eftersom det finns kakel med olika färger och mönster. I denna guide visar vi hur du kan sätta kakel själv!
  • Ett klinkergolv kan varieras nästan i det oändliga genom val av färger, olika storlekar och läggningsmönster. På så sätt är det lätt att skapa ett vackert golv som håller i många år framöver. På Byggmax hittar du allt som behövs för att lägga ett snyggt klinkergolv och med denna guide blir det lätt att genomföra. Det svåraste momentet är nog att välja hur det ska se ut!