Kap- och Gersåg 210 mm 1700 W med laser Hyundai Power Products

ART.NR: 687170032
Hyundais 1 700 watt kap-& Gersåg är lämplig för sågningsarbeten i hemmet, garaget eller verkstaden. Sågen är lämplig för kap- och geringssågning av lövträ, barrträ, spånskivor, plast och fiberplattor och är vinkeljusterbar, så att sågbladet enkelt kan ställas i olika lägen (0 till 45 grader vinklingsbar till vänster).
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Kap- och Gersåg 210 mm 1700 W med laser Hyundai Power Products

Hyundais 1 700 watt kap-& Gersåg är lämplig för sågningsarbeten i hemmet, garaget eller verkstaden. Sågen är lämplig för kap- och geringssågning av lövträ, barrträ, spånskivor, plast och fiberplattor och är vinkeljusterbar, så att sågbladet enkelt kan ställas i olika lägen (0 till 45 grader vinklingsbar till vänster). Även om maskinen är lätt, ger arbetsbordet/undervagnen i aluminium en robust och stabil bas. Med sidoguiderna och arbetsstycket på maskinen är det också möjligt att såga större arbetsstycken i storlek, tack vare laserstyrningen får du de mest exakta snitten. Ett hårdmetall-TCT-sågblad för trä (48 tänder, diameter 216 millimeter) ingår i den här kapsågen. Sågmaskinen är utrustad med en helt sluten skyddskåpa för användarens säkerhet. Det frigjorda sågspånet samlas upp i en uppsamlingspåse.

Unika produktfördelar

  • Oändligt justerbar
  • Laserfunktion
  • Vikt 12 kg
Läs mer

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Ett hus med träpanel som fasadbeklädnad kan varieras nästan i det oändliga, både utifrån val av panelbräda men också hur den monteras. Dessutom kan panelen målas i valfri kulör eller i en kombination av kulörer, vilket skapar ännu flera möjligheter. På så sätt kan ett hus få ett klassiskt uttryck eller en väldigt modern touch. Valet är ditt och det börjar här!
  • När våren börjar ge sig till känna är det hög tid för bygga altan och att förbereda för sommarens utehäng. Oavsett om du tänker dig en stor eller liten altan är det bra att tidigt börja fundera på hur du vill utnyttja din altan så att du får med alla delar från start. Utseendet kan du dessutom variera med olika val av trall och läggningsmönster och vilken typ av räcke du väljer.