Klinker Brindisi 22 Grey 22,5x22,5

ART.NR: 6467251
Brindisi Grey är en slitstark Porcellanato-klinker med ett mönster i grått med historisk/marockansk prägel som verkligen kan lyfta exempelvis ditt kök, din hall eller din altan. Mått 22,5x22,5 cm per platta.
Läs mer
paket
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Klinker Brindisi 22 Grey 22,5x22,5

Lyft ditt hem med ett klinkergolv med ett spännande mönster! Klinker med historiskt/marockanskt inspirerade mönster har blivit populärt de senaste åren. Denna klinker går i svarta och gråa toner och har en slät och matt yta.

På grund av egenskaper som hög hållfasthet och frostsäkerhet lämpar sig Brindisi Grey på platser med hög belastning – både inomhus och utomhus. Klinkern kan med fördel användas på både väggar och golv.

Porcellanato/granitkeramik

Granitkeramik, eller Gres Porcellanato som är den italienska benämningen, bränns i temperaturer mellan 1000–1600 grader och har därför ett väldigt lågt vattenupptag. På grund av det hårda materialet har plattor av denna typ många goda egenskaper såsom hög hållfasthet, reptålighet och kemikaliebeständighet.

Underhåll

Använd vanligt golv- klinkerrengöringsmedel vid rengöring av din klinker.

Funktioner:
 • Matt, slät yta
 • Glaserad
 • Gres Porcellanato/granitkeramik
 • Kvadratisk 22,5x22,5 cm
 • Vattenabsorption
Användningsområde:
 • Klinker för inomhusbruk och utomhusbruk
 • Klinker för vägg och golv
Obs! Ta alltid med spill i din mängdberäkning. Vi rekommenderar att minst 10 % i spill räknas med vid beställning av kakel och klinker.
Läs mer
Varumärke Right Price Tiles
Leverantörens artikelnummer 101030562

Inspireras av våra gör-det-själv guider

 • Väggkakel är vanligast i badrum och kök men du kan även göra tvättstugan snygg med ett väggkakel. Kakel är ett slitstarkt och lättstädat material som kräver minimalt underhåll, det håller sig snyggt år efter år. Du kan skapa en kaklad vägg med färger och former precis som du önskar, eftersom det finns kakel med olika färger och mönster. I denna guide visar vi hur du kan sätta kakel själv!
 • Ett klinkergolv kan varieras nästan i det oändliga genom val av färger, olika storlekar och läggningsmönster. På så sätt är det lätt att skapa ett vackert golv som håller i många år framöver. På Byggmax hittar du allt som behövs för att lägga ett snyggt klinkergolv och med denna guide blir det lätt att genomföra. Det svåraste momentet är nog att välja hur det ska se ut!
 • Flytspackling är ofta ett mycket bra alternativ för att skapa jämna och släta underlag inför efterföljande ytmaterial. Det är även en bra metod för att skapa fall mot en eller flera golvbrunnar i ett våtrum. Om du till exempel ska lägga klinkers, kan du behöva öka stabiliteten – det kan du göra genom att förstärka flytspackel med armering.
 • Fogningen av kakel- och klinkerplattor är pricken över i:et och är avgörande för helhetsintrycket av dina plattor. Därför är det bra att redan du väljer ut dina plattor även fundera över fogarna. Förutom alla färger det finns att välja på kan du även sätta plattorna med olika avstånd, vilket ger fogbredden och avgör hur framträdande fogen ska vara. Här är guiden som visar hur fogar kakel och klinker på bästa sätt.