KLINKER BURDEOS L50 ROBLE 9,9X49,2

Ek, 0,73 m2/pkt
ART.NR: 6335125
Burdeos är ett trendigt fiskbensparkettklinker som lämpar sig för golvytor både inomhus- och utomhus.
Läs mer
paket
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

KLINKER BURDEOS L50 ROBLE 9,9X49,2

Burdeos är ett trendigt fiskbensparkettklinker som lämpar sig för golvytor både inomhus- och utomhus. Klinkerplattan är tillverkad i det slitstarka materialet porslin och har en matt, lätt strukturerad yta i ljusa ekfärger. Vill du ha ett snyggt fiskbensparkettsgolv men samtidigt få hållbarheten av ett slitstarkt porslinsklinker, då måste du prova detta!

Att lägga klinker i fiskbensmönster kräver dock en del arbete. Det kan ta lite längre tid att lägga än vanliga klinkerplattor då det kräver mer noggrannhet, men resultatet är helt klart värt det.

Burdeos uppfyller kraven för ”halkfri klass R9” vilket gör att klinkerplattorna även kan rekommenderas för användning i entréer, trappor, restauranger och liknande.

Porslinsklinker

Porslinsklinker bränns i temperaturer mellan 1000–1600 grader och har därför ett väldigt lågt vattenupptag. På grund av det hårda materialet har porslinsplattor som denna många goda egenskaper såsom hög hållfasthet, reptålighet och kemikaliebeständighet.

Underhåll

Använd vanligt golv- eller klinkerrengöringsmedel vid rengöring.

Funktioner:
•Matt och slät yta
•Rektangulär, 9,9 x 49,2 cm
•Frostsäker
•Glaserad
•Vattenabsorption <0,5%
•Porslin

Användningsområde:
•Klinker för inomhus- och utomhusbruk
•Klinker för vägg och golv

Obs! Ta alltid med spill i din mängdberäkning. Vi rekommenderar att minst 10 % i spill räknas med vid beställning av kakel och klinker.
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 101030560
Varumärke Right Price Tiles

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Ett klinkergolv kan varieras nästan i det oändliga genom val av färger, olika storlekar och läggningsmönster. På så sätt är det lätt att skapa ett vackert golv som håller i många år framöver. På Byggmax hittar du allt som behövs för att lägga ett snyggt klinkergolv och med denna guide blir det lätt att genomföra. Det svåraste momentet är nog att välja hur det ska se ut!