Klinker Stonearts 02 20x20

Svart, 1,08 m²/pkt
ART.NR: 6467247
Stonearts 02, 20x20 cm, är en slitstark porslinsklinker med ett historiskt/marockanskt inspirerat mönster i gråa och vita toner. För bruk både inomhus och utomhus.
Läs mer
paket
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

Klinker Stonearts 02 20x20

Lyft ditt hem med ett klinkergolv med ett spännande mönster! Klinker med historiskt/marockanskt inspirerade mönster har blivit populärt de senaste åren. Stonearts 02 går i svarta och gråa toner och har en slät och matt yta.

På grund av egenskaper som hög hållfasthet och frostsäkerhet lämpar sig Stonearts 02 på platser med hög belastning – både inomhus och utomhus. Klinkern kan med fördel användas på både väggar och golv.

Porslinsklinker

Porslinsklinker bränns i temperaturer mellan 1000–1600 grader och har därför ett väldigt lågt vattenupptag. På grund av det hårda materialet har porslinsplattor som denna många goda egenskaper såsom hög hållfasthet, reptålighet och kemikaliebeständighet.

Underhåll

Använd vanligt golv- klinkerrengöringsmedel vid rengöring av din klinker.

Funktioner:
  • Matt, slät yta
  • Glaserad
  • Porslinsklinker
  • Kvadratisk 20x20 cm
  • Vattenabsorption <0,5%
Användningsområde:
  • Klinker för inomhusbruk och utomhusbruk
  • Klinker för vägg och golv
Obs! Ta alltid med spill i din mängdberäkning. Vi rekommenderar att minst 10 % i spill räknas med vid beställning av kakel och klinker.
Läs mer
Varumärke Right Price Tiles
Leverantörens artikelnummer 101030317

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Väggkakel är vanligast i badrum och kök men du kan även göra tvättstugan snygg med ett väggkakel. Kakel är ett slitstarkt och lättstädat material som kräver minimalt underhåll, det håller sig snyggt år efter år. Du kan skapa en kaklad vägg med färger och former precis som du önskar, eftersom det finns kakel med olika färger och mönster. I denna guide visar vi hur du kan sätta kakel själv!
  • Ett klinkergolv kan varieras nästan i det oändliga genom val av färger, olika storlekar och läggningsmönster. På så sätt är det lätt att skapa ett vackert golv som håller i många år framöver. På Byggmax hittar du allt som behövs för att lägga ett snyggt klinkergolv och med denna guide blir det lätt att genomföra. Det svåraste momentet är nog att välja hur det ska se ut!