Klinker Veinte Beige 20x20

ART.NR: 6467244
En slitstark Porcellanato-klinkerplatta i beige med en slät, matt yta för väggar och golv. Lämpar sig både inomhus och utomhus. Mått 20x20 cm.
Läs mer
paket
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Klinker Veinte Beige 20x20

Behöver du en klinker som tål att användas? Veinte Beige är en stilren och tålig Porcellanato-klinkerplatta i beige som på grund av egenskaper som hög hållfasthet och frostsäkerhet lämpar sig på platser med hög belastning – inomhus och utomhus. Klinkern kan med fördel användas på både väggar och golv.

Veinte Beige har en slät, matt yta i beige med svaga färgvariationer som ger klinkern livfullhet.

Porcellanato/granitkeramik

Granitkeramik, eller Gres Porcellanato som är den italienska benämningen, bränns i temperaturer mellan 1000–1600 grader och har därför ett väldigt lågt vattenupptag. På grund av det hårda materialet har plattor av denna typ många goda egenskaper såsom hög hållfasthet, reptålighet och kemikaliebeständighet.

Underhåll

Använd vanligt golv- klinkerrengöringsmedel vid rengöring av ditt klinker.

Funktioner:
 • Matt, slät yta
 • Glaserad
 • Gres Porcellanato/granitkeramik
 • Kvadratisk 20x20 cm
 • Vattenabsorption
Användningsområde:
 • Klinker för inomhusbruk och utomhusbruk
 • Klinker för vägg och golv
Obs! Ta alltid med spill i din mängdberäkning. Vi rekommenderar att minst 10 % i spill räknas med vid beställning av kakel och klinker.
Läs mer
Varumärke Right Price Tiles
Leverantörens artikelnummer 101030314

Inspireras av våra gör-det-själv guider

 • Väggkakel är vanligast i badrum och kök men du kan även göra tvättstugan snygg med ett väggkakel. Kakel är ett slitstarkt och lättstädat material som kräver minimalt underhåll, det håller sig snyggt år efter år. Du kan skapa en kaklad vägg med färger och former precis som du önskar, eftersom det finns kakel med olika färger och mönster. I denna guide visar vi hur du kan sätta kakel själv!
 • Ett klinkergolv kan varieras nästan i det oändliga genom val av färger, olika storlekar och läggningsmönster. På så sätt är det lätt att skapa ett vackert golv som håller i många år framöver. På Byggmax hittar du allt som behövs för att lägga ett snyggt klinkergolv och med denna guide blir det lätt att genomföra. Det svåraste momentet är nog att välja hur det ska se ut!
 • Flytspackling är ofta ett mycket bra alternativ för att skapa jämna och släta underlag inför efterföljande ytmaterial. Det är även en bra metod för att skapa fall mot en eller flera golvbrunnar i ett våtrum. Om du till exempel ska lägga klinkers, kan du behöva öka stabiliteten – det kan du göra genom att förstärka flytspackel med armering.
 • Fogningen av kakel- och klinkerplattor är pricken över i:et och är avgörande för helhetsintrycket av dina plattor. Därför är det bra att redan du väljer ut dina plattor även fundera över fogarna. Förutom alla färger det finns att välja på kan du även sätta plattorna med olika avstånd, vilket ger fogbredden och avgör hur framträdande fogen ska vara. Här är guiden som visar hur fogar kakel och klinker på bästa sätt.