Bubbelbadkar & massagebadkar

Finns det något bättre än att bada? Att ligga i varmt, skönt vatten och bara vara och koppla bort världen. Det gör du bra i ett bubbelbadkar. Bubbelbadkar kallas ockå massagebadkar. Det finns två olika system av bubbelbad: vatten och luftmassage. Vattenmassage består av cirkulerande vatten som masserar kroppen med roterande munstycke. Detta - tillsammans med att munstyckena är reglerbara – ger dig en skön kroppsmassage. Luftmassage kallas också för ”soft massage”. Det sker genom att luft kommer från en kompressor och sprids i ett antal små munstycken i botten av karet. Effekten blir bubblande och skön.

Välja rätt bubbelbadkar

Har du plats för ett standardbadkar i ditt badrum finns det plats för ett massagebadkar. Det är däremot inte självklart att det finns plats att bära in det. Första tipset är därför att mäta alla dörröppningar noggrant! Det är också praktiskt att ha utrymme framför badet så att man kan skjuta ut det från väggen vid underhåll. All utrustning och teknik sitter nämligen på baksidan.

Installation av bubbelbadkar

För samtliga bubbelbadkar med fast installation i våtutrymmen och för att garantin ska gälla måste installationen genomföras av en behörig elektriker. För VVS-arbetet behövs oftast inte detta. Det beror på om du beställt kar med blandare eller ej. Har du inte det ansluter du bara avloppsslangen i golvbrunn.

Sköta och ta hand om bubbelbadkar

För rengöring av synliga ytor ska du välja rengöringsprodukter utan slipmedel. Dessutom behövs rengöring av slangar, rör och munstycken i massagesystemet. Det finns speciella medel som du blandar i vattnet och kör runt med hjälp av vattenpumpen.

Köp bubbelbadkar på Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av bubbelbadkar som du köper enkelt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilket bubbelbadkar som passar dig. Välkommen!

filter-white Filtrera

11 träffar

Sortera på
Swebad
Finns i flera längder
Från 27 437  kr
Swebad
Finns i flera utföranden
Från 28 131  kr
Swebad
49 995  kr
Swebad
Finns i flera varianter
Från 46 495  kr
Swebad
Finns i flera varianter
Från 52 495  kr
Swebad
Finns i flera varianter
Från 48 495  kr
Swebad
90 995  kr
Swebad
Finns i flera varianter
Från 44 495  kr
Swebad
Finns i flera varianter
Från 46 495  kr
Swebad
Finns i flera varianter
Från 44 995  kr