KONTAKTKLÄMMA STÄNGSEL ORIGINAL GALLAGHER

ART.NR: 6115202
Kontaktklämma är nödvändig för att försäkra sig om att ingen ledningsförmåga tappas vid skarvningar. Effektiv djurkontroll bygger på en god ledningsförmåga runt hela elstängslet.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

KONTAKTKLÄMMA STÄNGSEL ORIGINAL GALLAGHER

Kontaktklämman är starkt galvaniserad för hållbarhet. Lämplig för ledningstrådar av alla tjocklekar. Garanterar effektiva elektriska sammankopplingar i systemet.

Läs mer
Varumärke Gallagher
Leverantörens artikelnummer 010851

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Ett räcke är först och främst till för att förhindra olyckor, men är självklart också ett roligt projekt som kommer att bidra till din altans karaktär. Beroende på om du vill ha ett räcke som är vindskyddande, högt eller lågt måste konstruktionen anpassas därefter. Ett ribbstaket blir mer skyddande från både vind och insyn jämfört med exempelvis ett krysstaket.
  • Definitionen för ett plank är att konstruktionen är tät och fungerar då som insyns- och vindskydd. Den täckande delen är oftast av trä men kan också vara av segelduk eller glas.
  • Funderar du på att måla ditt nya staket eller är det dags att måla om ditt befintliga? Det finns några bra saker att tänka på beroende om staketet är byggt med tryckimpregnerat eller obehandlat virke samt om det tidigare varit målat. Vi visar hur du lyckas med att få ett snyggt och hållbart resultat, vilket är viktigt med tanke på hur utsatt ett staket är.