Laminatgolv Harbour Oak 12mm

12x188x1375, 1,293 m2/pkt, AC5/33, klickgolv 5G, MyFloor Villa
Artikelnummer: 651758
Vikt: 13.53
Laminat Harbour Oak har en tjocklek på 12 mm.
Tillgänglig Beställningsvara
Frakt kan tillkomma
Skickas inom
3-5 vardagar
199   kr /m2
st
Laminatgolv Harbour Oak 12mm
Laminat Harbour Oak har en tjocklek på 12 mm. Golvet är mycket motståndskraftig mot slitage, ljus och fläckar. Laminat Harbour Oak skapar en maritim känsla med dess rustika elegans. Golvet skapar en autentiskt känsla i alla rum med dess detaljer av lövträ. Golvet är gjort av naturliga och återvinningsbara råvaror. Golvet är mycket enkelt att lägga och dessutom kan det lätt plockas upp och på nytt läggas i en annan lokal.

Tålighetsklass

Laminatgolvet har AC-klass 5, vilken är den högsta klassningen. Golvet är oerhört slitstarkt och är tåligt nog för utrymmen som till exempel större kontor, butik och klassrum. AC står för Abrasion class där europeiska tillverkare klassificerar laminatgolv efter användningsområden. Resultatet baseras på golvets tålighet gällande bland annat slitage, slag, fläckar och värme.

Snabbare och enklare med 5G Klick-system

5G är ett låssystem för klick-golv från svenska Välinge. Att lägga klickgolv går snabbt och är lätt att göra själv utan att några specialverktyg behövs. Du lägger ihop spåren i golvskivorna och klickar ihop dem. Golvet kan läggas direkt på ditt befintliga golv och behöver inte limmas. Rekommenderat är att använda golvunderlägg.

Golvvärme

Golvvärme kan läggas under golvet, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden.
Snabba fakta
Golvmönster 1-sauvainen
Kvalitet AC5/Klass 33
Imitation Ek
Varumärke MyFloor