Laminatgolv New England Oak 8mm Pergo

8x190x1380mm, 1,835m2/pkt, AC4/32, Klick PerfectFold 3.0
Artikelnummer: 651801
Vikt: 13.9
Laminatgolv New England Oak 8 mm är ett fint laminatgolv i beige ek.
Tillgänglig online
Fri
frakt
Skickas inom
3-5 vardagar
299   kr /m2
st

Behöver du hjälp av hantverkare?

Laminatgolv New England Oak 8mm Pergo
Laminatgolv New England Oak 8 mm är ett fint laminatgolv i beige ek. Detta golv har mycket charm och skapar en karaktär i varje rum. Golvet är omöjligt att skilja från äkta trä och är också mycket fukttåligt. Dess behandling gör att sprickor och kvistar får framträda med slitna detaljer. Samtliga fyra kanter är fasade. Detta golv är perfekt för alla hem!

Med sin grund i svenska Perstorp AB är Pergo idag nästintill synonymt med högkvalitativa och slitstarka laminatgolv över hela världen. Förutom att ha uppfunnit det moderna laminatgolvet sitter man även på en mängd patenterade innovationer såsom TitanX, ytskiktet som gör det praktiskt talat omöjligt att slita ut ett Pergo-golv, samt PerfectFold, en läggningsteknik som drastiskt minskar läggningstiden.

Efter att i nästan ett halvt sekel uppfunnit, framtagit och utvecklat konstformen kring laminatgolven har Pergo sedan ett par år tillbaka även gett sin in på trä- och vinylgolvsmarknaderna där man snabbt gjort sig ett respekterat och etablierat namn. Allt som allt erbjuder Pergo golv som alla har kapacitet att motstå vardagens slitage och utmaningar, men som även står emot tidens tand.
Ladda ner mer information
Snabba fakta
Varumärke Pergo