Laminatgolv Nordic Light Grey 8 mm

8x244x1380 mm, AC4/32, 2,69 m2/pkt
ART.NR: 13769
Laminatgolv Nordic Light Grey 8mm är ett varmt och stilrent laminatgolv i klassisk träimitationsdesign.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Laminatgolv Nordic Light Grey 8 mm

Laminatgolv Nordic Light Grey 8mm är ett varmt och stilrent laminatgolv i klassisk träimitationsdesign.


Laminatgolv Nordic Light Grey är ett 8 mm tjockt laminatgolv med miljövänlig HDF-kärna perfekt för hemmamiljöer med måttligt till hårt slitage eller offentliga miljöer med måttligt slitage.
Plankorna är 244 mm breda vilket bidrar till en rymlig och välkomnande känsla i utrymmena där golvet läggs. Laminatgolv Nordic Light Grey är enkelt att lägga och kan dessutom plockas upp och läggas på nytt vid behov.

Tålighetsklass

Laminatgolv Nordic Light Grey har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Snabbare golvläggning med klicksystem

Laminatgolv Nordic Light Grey är ett s.k. klickgolv. Golvläggningen går snabbt och enkelt till genom att sammanfoga golvplankorna med hjälp av spåren på plankornas sidor. Golvplankorna klickar då ihop. Golvet kan läggas direkt på befintliga golv och behöver inte limmas.

Golvvärme

Laminatgolv Nordic Light Grey kan även monteras på elektriska och vattenburna golvvärmesystem. Följ alltid läggningsanvisningen som medföljer i varje paket.
Golvvärme bidrar inte bara till att varma fötter utan även i regel till att sänka uppvärmningskostnader i bostad eller övrigt läggningsutrymme.

Läs mer
Varumärke MyFloor