Laminatgolv Rio Grande XXL 8 mm

8x241x2174 mm, AC4/31, 3,143 m2/pkt, vattentätt
ART.NR: 137105
Laminatgolvet Rio Grande är ett varmt och naturtroget laminatgolv i XXL-format.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

Laminatgolv Rio Grande XXL 8 mm

Laminatgolvet Rio Grande XXL är ett stort laminatgolv i unik träimitation. Dekoren på golvet ger ett lugnt och varmt intryck samtidigt som det bidrar till en exotisk känsla i utrymmet det läggs i. Förutom att vara slittåligt är golvet även vattentåligt givet korrekt installation och följda monteringsanvisningar. Vattentåligheten möjliggörs genom dess fogar som är belagda med ett modernt klicksystem Megaloc 2.0.

Tålighetsklass

Golvet har AC-klass 4 vilket gör det mycket tåligt för slitage i husets mest välbesökta utrymmen såväl som i medeltrafikerade allmänna lokaler, exempelvis butiker och restauranger.

Garanti

Golvet har 20 års garantitid givet korrekt installation och följda monteringsanvisningar. Garantitiden gäller för läggning i hemmamiljöer. Golvvärme kan appliceras under golvet givet komplement av korrekt golvunderlag.

OBS! Leverantören har genomfört uppdateringar av motsvarande golv. Har man tidigare genomfört köp av golv i samma stil (art. 137102) kan ytorna skilja sig åt i dekor och nyans samtidigt som klicksystemen inte går ihop.
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 57047