Laminatgolv Urban Grey Oak 8mm Pergo

8x190x1380mm, 1,835m2/pkt, AC4/32, Klick PerfectFold 3.0
ART.NR: 651800
Laminatgolv Urban Grey Oak 8 mm är ett fint mörkgrått laminatgolv.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

Laminatgolv Urban Grey Oak 8mm Pergo

Laminatgolv Urban Grey Oak 8 mm är ett fint mörkgrått laminatgolv. Plankorna upplevs som lätt slitna, vilket ger en karaktär till varje rum. Golvet är omöjligt att skilja från äkta trä och är också mycket fukttåligt. Dess behandling gör att sprickor och kvistar får framträda med en extra matt lack. Samtliga fyra kanter är fasade. Detta golv är perfekt för alla hem!

Med sin grund i svenska Perstorp AB är Pergo idag nästintill synonymt med högkvalitativa och slitstarka laminatgolv över hela världen. Förutom att ha uppfunnit det moderna laminatgolvet sitter man även på en mängd patenterade innovationer såsom TitanX, ytskiktet som gör det praktiskt talat omöjligt att slita ut ett Pergo-golv, samt PerfectFold, en läggningsteknik som drastiskt minskar läggningstiden.

Efter att i nästan ett halvt sekel uppfunnit, framtagit och utvecklat konstformen kring laminatgolven har Pergo sedan ett par år tillbaka även gett sin in på trä- och vinylgolvsmarknaderna där man snabbt gjort sig ett respekterat och etablierat namn. Allt som allt erbjuder Pergo golv som alla har kapacitet att motstå vardagens slitage och utmaningar, men som även står emot tidens tand.
Läs mer
Varumärke Pergo
Ladda ner dokument