MARKNADSCHEF SANNA WESTMAN

Sanna började sin Byggmaxresa en snöig vinter 2012 som praktikant på inköpsavdelningen. Idag arbetar hon som marknadschef och ansvarar över varumärket, kommunikation och reklam. 

Varför sökte du dig till just Byggmax?

Jag tyckte Byggmax var ett intressant företag och det matchade väl med min bakgrund.

Vad är det bästa med att jobba på Byggmax?

Jag gillar att jobba med Retail för det händer alltid mycket och Byggmax är inget undantag. Det är jätteroligt att arbeta på ett företag som har en orädd ”can-do”-attityd som gärna testar nya saker. 

Att vi är ett värderingsstyrt företag. Det låter som floskler, men vi arbetar väldigt aktivt med hur vi är mot varandra. Det hjälper alla att navigera och hjälper mig även att beslut kring affärsfrågor. Tycker det gör att vi har mycket roligare tillsammans. Jag tycker också att Byggmax är duktiga på att låta människor växa och prova nya roller.

 

Om Sanna

Roll på Byggmax: Marknadschef - ansvarig över varumärket, kommunikation och reklam. 
Bor: Stockholm
Karriär i korthet: Allt från personlig assistent, sågverksarbetare, rugbyproffs, tv-fotograf, inköpare och marknadsföring. 
På fritiden: Jag är en semi outdoorise typ. Gillar att tälta, vandra och elda. Älskar att vara ute i naturen. Både i skog och ute på hav. När jag nog av det och gillar jag att mysa i mullret i stora städer.
Bästa resminne: En roadtrip på nordliga Korsika som jag gjorde med min sambo. Vi hade gjort väldigt lite planerig i förväg. Men det blev en helt fantastisk matresa där vi upptäckte Korsikas vackra landskap. 
Bäst på TV just nu: Enkelt. Byggmax TV-reklam
I lurarna: Allt på Spotify. Älskar att gå in på olika länders topplistor och förundras över deras hits. 
Dold talang: Kan spela näsflöjt
Hemlig dröm: Starta mikrobryggeri. Mest för att jag gillar idén att bygga ett litet ölvarumärke på mitt sätt. 
Har jag alltid i fickan: Min mobil, men jag hade velat säga måttstock eller liknande.