BÄST I TEST

I en prisjämförelse som byggahus.se gjorde i mars 2019 stod Byggmax som ensam vinnare. I jämförelsen landar priset hos Byggmax på 16 925 kronor om du ska bygga en altan på 50-60 kvadratmeter. Närmsta konkurrent är över 500 kronor dyrare, och mot den dyraste konkurrenten skiljer det över 8500 kronor. I artikeln har man tagit med produkter av jämförbar kvalitet och valt virke av samma klassificering.

Var smart, bygg en altan av hög kvalitet till ett riktigt bra pris.
Läs hela testet här rötskyddsgaranti

ALLTID 20 ÅRS RÖTSKYDDSGARANTI

Hos oss får du alltid 20 års rötskyddsgaranti på allt tryckimpregnerat virke. Det gäller för både NTR/A (som används i kontakt med mark och vatten) och NTR/AB (som används ovan mark).
Vi ser det som en extra kvalitetsgaranti på virke som redan håller hög kvalitet. Garantin gäller för konsumenter – spara kvittot. Läs mer hos Svenska Träskyddsföreningen eller fråga oss i butiken.

SVENSKT KVALITETSVIRKE

Allt virke på Byggmax kommer från svenska skogar. För att göra minsta möjliga avtryck på klimatet stöder vi hållbara skogsbruk och säljer bara närproducerat virke. På så vis blir transporterna kortare och du får alltid svenskt kvalitetsvirke.
Lycka till med altanbygget, vi ses!