BÄST I TEST

Mer altan för pengarna enligt flera tester 

I Buildflows prisundersökning från maj 2019 har Byggmax det billigaste altanprojektet när man även räknar in fraktkostnad. Hela 8250 kronor billigare än den dyraste konkurrenten. Utan frakt kostar materialet till ett ”typiskt svenskt altanprojekt” 14 686 kronor, det är långt under medelpriset för de undersökta kedjorna. Läs hela testet här.

StatistikStatistik

 rötskyddsgaranti rötskyddsgaranti

ALLTID 20 ÅRS RÖTSKYDDSGARANTI

Hos oss får du alltid 20 års rötskyddsgaranti på allt tryckimpregnerat virke. Det gäller för både NTR/A (som används i kontakt med mark och vatten) och NTR/AB (som används ovan mark).
Vi ser det som en extra kvalitetsgaranti på virke som redan håller hög kvalitet. Garantin gäller för konsumenter – spara kvittot. Läs mer hos Svenska Träskyddsföreningen eller fråga oss i butiken.

SVENSKT KVALITETSVIRKE

Allt virke på Byggmax kommer från svenska skogar. För att göra minsta möjliga avtryck på klimatet stöder vi hållbara skogsbruk och säljer bara närproducerat virke. På så vis blir transporterna kortare och du får alltid svenskt kvalitetsvirke.
Lycka till med altanbygget, vi ses!I en prisjämförelse som byggahus.se gjorde i mars 2019 stod Byggmax som ensam vinnare. I jämförelsen landar priset hos Byggmax på 16 925 kronor om du ska bygga en altan på 50-60 kvadratmeter. Närmsta konkurrent är över 500 kronor dyrare, och mot den dyraste konkurrenten skiljer det över 8500 kronor. I artikeln har man tagit med produkter av jämförbar kvalitet och valt virke av samma klassificering.

Var smart, bygg en altan av hög kvalitet till ett riktigt bra pris.
Läs hela testet här
Sveriges bästa väggfärg finns hos Byggmax

Midun Väggfärg vann storslaget när gds.se testade 14 olika färger för inomhusbruk. I testet utser gds.se Midun till vinnare och skriver bland annat att ”den är både billig och riktigt bra att arbeta med”. Färgen kostar 47,90 kronor litern och gds.se har räknat ut att du betalar ca 11 kronor per kvadratmeter när du målar. Du hittar färgen här och kan läsa hela testet här.