OSB-skiva

12x2397x600 mm, TG4, falsad på alla sidor, Klass 3
ART.NR: 10089
OSB-skiva med falsade kanter på både kort-och långsida för interiörsprojekt.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

OSB-skiva

OSB-skiva är byggskivor huvudsakligen anpassade för inomhusprojekt. Skivorna består av träfliser som under högt tryck och värme sammanpressats till en skiva. Skivan består av tre skikt som alla bidrar till dess extremt hållfasta egenskaper. OSB-skivor kommer utan defekter såsom kvistar, men fästs likväl vanligtivs bakom gipsskivor för att möjliggöra upphängning av tyngre föremål på den färdiga väggen. Skivan fästs med skruv, spik eller klammer.

OSB-skiva 12x2397x600 TG4 är en skiva anpassad för både vägg- och renoveringsgolv. Skivan kan läggas på enklare golvmiljöer såsom direkt på betonggolv eller trägolv för att underlätta läggning av nya dekorgolv.
Läs mer

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Livets olika faser ställer olika krav på våra utrymmesbehov och ändras över tiden. Ibland saknas ett extra rum för stunden, men detta kan vara ett behov som är överflödigt om några år. Lösningen är då att bygga en tillfällig vägg som kläms fast utan att behöva förstöra golv eller andra ytskikt. När väggen inte längre behövs kan den lätt tas ned igen utan att lämna några större spår efter sig.
  • Öppna ytor är trevligt men ibland är det önskvärt eller till och med nödvändigt med ett extra rum i bostaden. Kanske har familjen fått tillökning, du behöver ett hemmakontor eller så har någon i familjen tagit upp intresset för fiol med mycket kvar att lära. Oavsett anledning är din lösning att bygga en ny innervägg som delar av ett större rum till två.
  • Uansett om du skal støpe en blomsterkasse, benk, trapp eller benkeplate er betong et utmerket materiale for både innendørs og utendørs bruk. I de aller fleste tilfeller bygges det en form først, og det er formens konstruksjon som kommer til å avgjøre om resultatet blir bra. I denne guiden skal vi vise deg hva du skal tenke på når du bygger en form og når du støper.