OSB-skiva 12 mm

12x2397x600 mm, TG4, falsad på alla sidor, Klass 3
ART.NR: 10089
OSB-skiva med falsade kanter på både kort-och långsida för interiörsprojekt.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

OSB-skiva 12 mm

OSB-skiva är byggskivor huvudsakligen anpassade för inomhusprojekt. Skivorna består av träfliser som under högt tryck och värme sammanpressats till en skiva. Skivan består av tre skikt som alla bidrar till dess extremt hållfasta egenskaper. OSB-skivor kommer utan defekter såsom kvistar, men fästs likväl vanligtivs bakom gipsskivor för att möjliggöra upphängning av tyngre föremål på den färdiga väggen. Skivan fästs med skruv, spik eller klammer.

OSB-skiva 12x2397x600 TG4 är en skiva anpassad för både vägg- och renoveringsgolv. Skivan kan läggas på enklare golvmiljöer såsom direkt på betonggolv eller trägolv för att underlätta läggning av nya dekorgolv.

Läs mer

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Öppna ytor i all ära men ibland är det önskvärt eller till och med nödvändigt med ett extra rum i bostaden. Kanske har familjen växt, kanske behövs ett hemmakontor eller har någon i familjen tagit upp sitt intresse för fiol med mycket kvar att lära? Oavsett anledning visar vi i denna guide två varianter av icke-bärande innervägg som du enkelt kan bygga upp för att dela av ett rum till två.
  • Öppna ytor är trevligt men ibland är det önskvärt eller till och med nödvändigt med ett extra rum i bostaden. Kanske har familjen fått tillökning, du behöver ett hemmakontor eller så har någon i familjen tagit upp intresset för fiol med mycket kvar att lära. Oavsett anledning är din lösning att bygga en ny innervägg som delar av ett större rum till två.
  • Vill du öppna upp planlösningen och skapa mer rymd i ditt hem? Då kan lösningen vara att riva en eller flera innerväggar. Det behöver inte vara så svårt men ställer lite krav på planering och förberedelser. Först gäller det att kontrollera om väggen är bärande, vilket avgör hur man ska gå vidare. När du vet det så handlar det mer om att lyckas få ihop flera utrymmen till ett, på ett snyggt sätt.