Panadero Verne EcoDesign Panadero

797x639x400 mm
ART.NR: 633011
Den moderna vedspisen placerad på en strömlinjeformad piedestal fodrad med vermikulit kan även eldas med andra bränslen.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

Panadero Verne EcoDesign Panadero

Den moderna vedspisen placerad på en strömlinjeformad piedestal fodrad med vermikulit kan även eldas med andra bränslen. Spisen Verne erbjuder en mycket hög effektivitet på 80,7%, vilket säkerställer att det mesta av värmen går in i rummet med ultralåg bränsleförbrukning. Utrustad med Clean Glass-system.

Dess trippelförbränningssystem och EcoDesign 2022-teknik ger överlägsen energieffektivitet.
Enkel installation och underhåll.

Panaderos ingenjörsteam kännetecknas av sin kreativitet, flexibilitet och hårda arbete samt medvetenhet om miljöpåverkan. Deras kaminer för hemmet kombinerar design med styrka. Hela Panaderos produktionsprocess utförs av dem. Alla deras maskiner är certifierade av europeiska laboratorier enligt deras strikta krav. För att vara konkurrenskraftiga på synnerligen krävande marknader följer de alla befintliga kvalitetsstandarder. Alla steg i Panaderos process är föremål för ett speciellt styrsystem vilket kulminerar i certifieringen av kaminerna.

Tekniska specifikationer

-HxBxD:797x639x400 mm
-6,7 KW
-Rumsuppvärmningskapacitet: 210 m³
-Rökdiameter (mm): 150–153
-Gjutjärnsgaller
-Panoramavy
-Clean Glass-system
-Effektivitet 80,7 %
-Trippelförbränning
-CO-utsläpp 0,1 %
-Vedträn 50 cm
-Vermikulitfoder
-Externt luftintag
-Överensstämmelse med ECODESIGN 2022
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 18475
Varumärke Panadero

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med en kamin kan du göra ett rum till en central samlingsplats med en härlig eldstad som sprakar en kall kväll. Dessutom innebär en kamin ett kostnadseffektivt tillskott till uppvärmningen som även fungerar vid strömavbrott. Förutsättningarna skiljer sig mellan olika hus, men lösningarna är många. Ta reda på vad som gäller för ditt hus och välj sedan en passande kamin i vårt stora sortiment.
  • Öppna spisar är vanliga i Sverige men används idag främst för mysfaktorns skull då verkningsgraden är så låg. Det går dock att på ett relativt enkelt och kostnadseffektivt sätt konvertera den öppna spisen till en högpresterande eldstad. Eftersom både rökkanal och eldstad till att lagra värmeenergin redan finns, är de största och svåraste momenten är redan avklarade.