Paviljong Dallas 4900 Canopia

ART.NR: 7129038
Dallas 4900 trädgårdspaviljong erbjuder en känsla av privatliv och ger ett skuggat område året runt.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Paviljong Dallas 4900 Canopia

Dallas 4900 trädgårdspaviljong erbjuder en känsla av privatliv och ger ett skuggat område året runt. En idealisk plats för din familj att träffas utomhus eller kanske att vara värd för en grillfest. Fritiden kan enkelt avnjutas från trädgårdspaviljongen, där du kan koppla av och samtidigt njuta av den friska luften och utsikten över trädgården.

Denna mycket robusta och slitstarka paviljong är gjord av en rostbeständig, pulverlackerad aluminiumram och praktiskt taget obrytbara takplattor av polykarbonat som skyddar mot solens skadliga UV-strålar. Ramen är robust och tillverkad i stark aluminium och laserskuret, galvaniserat stål i antracitgrått.

Hållbara takpaneler

Takpanelerna är 100 % UV-skyddande, 6 mm, 2-lagers polykarbonatpaneler - som skyddar mot skadliga UV-strålar, hagel och snö. Takpanelerna är tonade brons, vilket gör att de både kan överföra naturligt solljus på molniga och regniga dagar medan de ger tillräckligt med skugga för varma, soliga dagar. Panelerna är mycket robusta och tål hårda väderförhållanden; det är inte nödvändigt att ta bort panelerna under vintersäsongen.

Montera-själv för 2 personer: Settet är redo att monteras med de förborrade profilerna och förskurna panelerna.Integrerat avloppssystem möjliggör vattenuppsamling.Integrerade skenor och krokar tillåter tillsats av gardiner/myggnät (ingår ej).Intern belysning kan läggas till (ingår inte).

Specifikationer

Trädgårdspaviljongen har följande yttre dimensioner:
B: 487,5 x D: 363,5 x H: 296 cm Trädgårdspaviljongen har följande inre dimensioner:
B: 420 x D: 296 x H: 210 cm
Höjd till takränna: 210 cm
Snöbelastning: 110 kg/m²
Vindbeständig: 27,7 m/s
Ljusöverföring takplattor: 2 %
Yta: 17,7 m²
10 års garanti
Färg på profiler och glas:
Profiler: Antracitgrå RAL 7016
Takpaneler: Grå
Läs mer
Varumärke Canopia
Leverantörens artikelnummer 540-146