Perrongkärra med Luftgummihjul Hörby Bruk

Plåt, Pulverlackerat
ART.NR: 68733102
Kraftigt byggd allaroundkärra med långt flak. Lämplig för transporter inom en mängd olika verksamhetsområden. Flaket består av filmbelagd plywood av korsvis limmade björkfaner, exteriörlimmad.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Perrongkärra med Luftgummihjul Hörby Bruk

Kraftigt byggd allaroundkärra med långt flak. Lämplig för transporter inom en mängd olika verksamhetsområden. Flaket består av filmbelagd plywood av korsvis limmade björkfaner, exteriörlimmad. Kanterna är förseglade med utomhusbeständig brun färg.

 • Maxlast 500 kg
 • Klassisk Hörby Bruk-produkt
 • Rejäla luftgummihjul
 • Tillverkad i Sverige


Flakkärror är de mindre vagnarna som passar bra för både hemmabruk och arbetsplatsen, när man ska förflytta saker. Vagnarna är stabila och lätta att använda men samtidigt som de även klarar tyngre gods. Flakkärrorna kan användas för en mängd olika ändamål, exempelvis så kan du använda dem för att transportera material till en byggarbetsplats, för att flytta trädgårdsavfall eller för att transportera verktyg och utrustning. Att förflytta tung utrustning eller otympligt byggmaterial kan vara svårt och behöver göras på ett säkert och ergonomiskt sätt för att förhindra skador. Flakkärran ger dig möjligheten att rulla fram de du sa förflytta i stället för att bära de i famnen. Flakkärror blir helt enkelt praktiska och oumbärliga i denna typen av situationer.

Stark och hållbart flak
På våra flakkärror består flaket av en filmbelagd plywood tillverkad i korsvis limmade björkfaner, exteriörlimmad, för att ge vagnen på flakkärran en stark och hållbar skiva. Kanterna är förseglade med utomhusbeständig brun färg. Fördelarna med flaket är dess hållbarhet, lätt att hantera och motståndskraft mot fukt och vatten.

För en extra bra hållbarhet och snygg finish är flakkärrorna pulverlackerade, något som även bidrar till att de klara av den tuffa miljön flakkärran ska befinna sig i.

Flakkärror i svensk kvalitet
Våra flakkärror är svensktillverkade och tillverkas i Hörby, precis som det varit i mer än 100 år. Våra produkter håller länge, men vi erbjuder även reservdelar i vårt sortiment så att de kan repareras och kan komma till glädje över generationer. Vi är mycket stolta över att föra den svenska hantverkstradition vidare in i framtiden.

Olika modeller av flakkärror
Flakkärror finns i olika storlekar och varianter för att passa olika behov. Det är viktigt att välja en kärra som är anpassad efter den typ av last du kommer att transportera och den terräng du kommer att använda den i.

Cykelkärran är lätt och smidigt med ett stort användningsområde då du kan transportera en mängd olika föremål. Kärran har stora punkteringsfria hjul med ekrar för att lätt kunna köras bakom en cykel eller dras för hand. Denna typ av flakkärra fästs i cykeln med en snabbkoppling för att lätta kunna ta av eller på flakkärran.

Perrongkärran är en allround flakkärra som passar i de flesta situationer och med dess långa flak går att transportera många olika slags föremål, både små och stora. Denna modell av flakkärran är utformad för att underlätta lastning och lossning av laster då den har en öppen design som gör det enkelt att komma åt flaket från olika håll.

Paketkärran är konstruerad för att vara lätt och smidig att använda. Den är designad för att underlätta hantering och transport av paket inom olika miljöer, såsom kontor, lager, butiker eller bostäder men det går självklart att lasta många andra typer av föremål.

Specifikationer
 • Maxlast: 500 kg
 • Fälg: Plåt
 • Hjul: Luftgummi
 • Hjuldimension: 4.00-8-4
 • Hjullager: Rullager
 • Leveransutförande: Monterat
 • Ytbehandling: Pulverlackerat
 • Tillbehör: 2272 Hörnstolpe, 2263 gavel
 • Spårvidd: 500 mm
 • Flakhöjd: 440 mm
 • Flakmaterial: Flaket består av filmbelagd plywood av korsvis limmade björkfaner, exteriörlimmad. Kanterna är förseglade med utomhusbeständig brun färg.
 • Flakstorlek: L 1640 x B 620 x H 440 mm


Läs mer
Varumärke Hörby Bruk