Plafond Liva Smart Colour Nordlux

Finns i flera färger
ART.NR: 687215722
Nordlux Smart erbjuder perfekt belysning för alla. Smart belysning låter komplicerat, men Nordlux Smart är raka motsatsen. Det användarvänliga Smart-systemet gör det lätt att ställa in det perfekta ljuset både inomhus och utomhus med hjälp av din telefon eller Nordlux Smart-fjärrkontrollen.
Läs mer
Färg:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Plafond Liva Smart Colour Nordlux

Nordlux Smart erbjuder perfekt belysning för alla
Smart belysning låter komplicerat, men Nordlux Smart är raka motsatsen. Det användarvänliga Smart-systemet gör det lätt att ställa in det perfekta ljuset både inomhus och utomhus med hjälp av din telefon eller Nordlux Smart-fjärrkontrollen.

Snabbt och smidigt installationen - tar 60 sekunder
Du ställer snabbt och enkelt in Nordlux Smart och kan sedan kontrollera och justera belysningen från din smartphone, surfplatta eller fjärrkontroll för att få den perfekta vardagsbelysningen för ditt hem på bara 60 sekunder.

Den perfekta belysningen när du vill sätta färg på livet
Nu kan du enkelt sätta färg på vardagen, välja fina nyanser för en mysig filmkväll eller blinkande pangfärger för att fira ett speciellt tillfälle. Nordlux Smart gör det enkelt att välja mellan miljontals olika färger – tryck bara på den färg du vill ha och aktivera den för en enskild lampa eller flera ljuskällor på en gång.

  • Välj mellan miljontals olika färger – och naturligtvis också mellan åtskilliga nyanser av kallt till varmt vitt
  • Ställ in subtila, milda nyanser eller slående, kalla färger för en eller flera ljuskällor
  • Lägg till, redigera och spara dina favoritfärger snabbt och enkelt


Läs mer
Varumärke Nordlux