Räcke Pure Väggmonterad Dolle

Finns i flera utföranden
ART.NR: 687191973
Räcke designad för at ge ditt hem ett elegant och modern look. Med PURE räcke får du ett lyxigt resultat, som är lätt och simpel att montera.
Läs mer
Utförande:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Räcke Pure Väggmonterad Dolle

Räcke designad för at ge ditt hem ett elegant och modern look. Med PURE räcke får du ett lyxigt resultat, som är lätt och simpel att montera.

Perfekt för balkongen, terrass, ingången eller trappan inomhus.
Det nya design med dråpformade profiler, och fina detaljer är tillverkat i pulverlackerad aluminium som är väderbeständigt och har lång hållbarhet. Räcke systemet PURE SVART från DOLLE är 1 meter hög, och 1,5 meter lång. Förkorta dit räcke genom att tillpassa profilerna. Med köp av fler kits kan du förlänga ditt räcke. Et kit består av:Stolpar till vägg- eller golvmontering (justerbar höjd 95-102 cm ), 1 ledstång och 5 rör fyllningar. Avslutningar och skarvbeslag för förlängning av fler kits (rak). Finns i anodiserad aluminium eller svart (RAL 9005) pulverlackerad aluminiumGör dit projekt färdig med PURE HÖRN KIT med vinklar till båda ledstång och rör fyllningar. PURE Räcke finns också i Titanium. Avstånd mellan stolparna får inte överstiga 1 meter. Montering i kommersielle och offentliga byggnader, bör inte utförs utan konsultation med ansvarig byggmyndighet. Om där finns besiktningskrav kolla upp kraven för detta till ditt projekt. Varför välja ALUMINIUM? Aluminium är mycket hållbart och ett extremt beständigt material. Trots den låga vikt, har aluminium hög styrka, är väderbeständigt och kan håll till hög UV-bestrålning. Aluminium kräver inte mycket underhåll, men det rekommenderas att tvätta räcket då och då med milda tvättmedel. Anodiserat aluminium är också stärk mot slitage och korrosion

Läs mer
Varumärke Dolle