Ram för spisinsats Röd standard Nordflam

ART.NR: 687273910
Ramen på NORDflam Etna SL-insatsen är tillverkad av stål. Detta gör att produkten är motståndskraftig mot skador som uppstår vid daglig användning.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Ram för spisinsats Röd standard Nordflam

Ramen på NORDflam Etna SL-insatsen är tillverkad av stål. Detta gör att produkten är motståndskraftig mot skador som uppstår vid daglig användning. Elementets yta kan enkelt rengöras.

Läs mer
Varumärke Nordflam

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med en kamin kan du göra ett rum till en central samlingsplats med en härlig eldstad som sprakar en kall kväll. Dessutom innebär en kamin ett kostnadseffektivt tillskott till uppvärmningen som även fungerar vid strömavbrott. Förutsättningarna skiljer sig mellan olika hus, men lösningarna är många. Ta reda på vad som gäller för ditt hus och välj sedan en passande kamin i vårt stora sortiment.
  • Öppna spisar är vanliga i Sverige men används idag främst för mysfaktorns skull då verkningsgraden är så låg. Det går dock att på ett relativt enkelt och kostnadseffektivt sätt konvertera den öppna spisen till en högpresterande eldstad. Eftersom både rökkanal och eldstad till att lagra värmeenergin redan finns, är de största och svåraste momenten är redan avklarade.