RENSHACKA ALU SOLID Fiskars

ART.NR: 287087
Renshackan är effektiv för ogräsrensning, att glesa plantor med och för att luckra jord. Olackerat skaft och huvud i borstål.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

RENSHACKA ALU SOLID Fiskars

Renshackan är effektiv för ogräsrensning, att glesa plantor med och för att luckra jord. Olackerat skaft och huvud i borstål
Läs mer
Varumärke Fiskars

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Du kan använda små plastkrukor eller odlingstråg att så i, men det går precis lika bra med avklippta mjölkpaket eller konservburkar. Se bara till att det finns hål i botten som kan dränera bort vatten, så att plantan inte riskerar att dränkas i för mycket vatten. Vissa sorter som till exempel basilika, sallat eller prydnadsgräs behöver inte enskilda krukor utan kan sås i tråg, så kallad bredsådd.
  • Med våren i antågande så växer lusten att odla, oavsett om det handlar om blommor eller egna grönsaker till sommarens middagar. Det behöver varken vara svårt eller krångligt att lyckas med sina odlingar, men det finns en del att tänka på innan du drar igång. Du måste varken ha trädgård eller växthus för att komma igång, men risken finns att det ger mersmak och att intresset växer.