REPKONTAKT MED VINGMUTTER STÄNGSEL GALLAGHER

ART.NR: 6115231
Repkontakt med vingmutter för att ansluta två längder av band eller rep på ett stängsel.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

REPKONTAKT MED VINGMUTTER STÄNGSEL GALLAGHER

Denna repkontakt med vingmutter säkerställer god anslutning av rep och vidoflex. Kan enkelt installeras för hand. Bibehåller god elektisk ledningsförmåga på stängslet.

Läs mer
Varumärke Gallagher
Leverantörens artikelnummer 075928

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Ett räcke är först och främst till för att förhindra olyckor, men är självklart också ett roligt projekt som kommer att bidra till din altans karaktär. Beroende på om du vill ha ett räcke som är vindskyddande, högt eller lågt måste konstruktionen anpassas därefter. Ett ribbstaket blir mer skyddande från både vind och insyn jämfört med exempelvis ett krysstaket.
  • Definitionen för ett plank är att konstruktionen är tät och fungerar då som insyns- och vindskydd. Den täckande delen är oftast av trä men kan också vara av segelduk eller glas.
  • Funderar du på att måla ditt nya staket eller är det dags att måla om ditt befintliga? Det finns några bra saker att tänka på beroende om staketet är byggt med tryckimpregnerat eller obehandlat virke samt om det tidigare varit målat. Vi visar hur du lyckas med att få ett snyggt och hållbart resultat, vilket är viktigt med tanke på hur utsatt ett staket är.